Бареков пак размаха снимки на Борисов, този път "от Интернет"

47421
Бареков пак размаха снимки на Борисов, този път "от Интернет"

Нови снимки на бившия премиер Бойко Борисов, на които той е заснет в компанията на знакови за подземния свят в България лица, извади лидерът на „България без цензура” Николай Бареков.

Бареков направи същото само преди седмица, като тогава твърдеше, че на фотото Борисов е в компанията на Киро Японеца. После пред bTV бащата на уж посочения за Борисов човек заяви, че това не е лидерът на ГЕРБ, а синът му Иван Кочев, който е бил бодигард на Иво Карамански.

Бареков плаши с окупация на президентството

Ако президентът Росен Плевнелиев не покани „България без цензура” на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС), щ...

Сега Бареков извади снимки, на които Бойко Борисов е заснет в компанията на босовете на СИК Румен Николов-Пашата, Красимир Маринов-Големия Маргин, както и президента на "Славия" Венцеслав Стефанов. Борисов присъства на тези сбирки в качеството си на член на таз организация, категоричен бе Бареков и подчерта: „Господин Бойко Борисов е СИК-аджия“.

Бареков посочи като източник на снимките Интернет и заяви, че членовете на неговото движение „ще легнат пред Президентството, но няма да пуснат Бойко Борисов и Цветан Цветанов на Консултативния съвет по национална сигурност”. Снимките били част от разказ за живота на подземния свят.

Николай Бареков коментира и искането на лидера на „България на гражданите“ Меглена Кунева да се проверят личните сметки на Бареков и на „България без цензура“ и заканата й, че ако до две седмици това не стане, тя ще изнесе информация по въпроса. 

Марковски: Срещу Бареков има 4 заведени дела, можем да заведем още 2

Срещу Бареков има четири наказателни дела и можем да заведем още две. Това заяви пред bTV Марин Марковски, който защитава лидера на ГЕР...

Готов съм да бъда проверен от НАП. Моите сметки са в български банки и с парите от тези сметки няма да финансирам личното си благоденствие и семейството ми. Тези пари са дошли от заплатите ми в две големи български телевизии. Бил съм член и в големи български бордове. За разлика от Кунева не съм бил политическо лице, но съм обявил, че съм готов да бъда в операция „Чисти ръце“, каза Бареков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика