Безуханова: Цонев говори по мой адрес, защото е част от кръга "Пеевски"

53821
Безуханова: Цонев говори по мой адрес, защото е част от кръга "Пеевски"
Снимка: БГНЕС

Председателят на гражданската плаформа "България може" и бивш директор на HP Саша Безуханова категорично отрече, че влияе по какъвто и да е начин както на студентските протести, така и на IT сектора. Безуханова коментира темата заради вчерашните обвинения на председателя на Бюджетната комисия към парламента Йордан Цонев и заради декларацията на над 36 специалисти от IT сектора за оставката на правителството.

Според Цонев декларацията е инспирирана от Безуханова и Иво Прокопиев, но в ефира на Нова телевизия бившият директор на HP каза, че това изявление е част от медийната кампания и твърдения по неин адрес на близки до кръга на Делян Пеевски хора, какъвто е Цонев. Безуханова подчерта, че проектът й „България може” има за цел да отговори на този тип задкулисни невидими процеси, които движи политическият елит, ангажиран със свой политически инженеринг.
 
Саша Безуханова посочи още, че не е обвързана с никаква кръгове и биографията й е ясна и публична. На въпрос дали все пак не би се причислила към някой от кръговете, тя отговори, че мисли, че се числи към кръга на почтени българи, които искат промяната в България да се състои. „Аз работя за това. Моите идеи са алтруистични”, заяви тя.
 
„Този тип кампания е ориентирана към това промяната в България, която е стартирала, да не бъде допусната. Сценаристите на този тип сюжети искат да се запази статуквото”, допълни още Саша Безуханова.

Депутатите приеха на първо четене закона на Пеевски за офшорките

Народното събрание прие на първо четене закона за офшорните компании, който бе предложен от депутатите от ДПС Делян Пеевски и Йордан Цо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com