X
 
 

Борисов: Разочарован съм от Джамбазки

5036 4
Борисов: Разочарован съм от Джамбазки
Снимка: БГНЕС
Всеки кара кола и на всеки може да се служи. Трябва да се каже на кой е колата и кой я е карал. Обществеността не бе информирана навреме и коректно. Така премиерът Бойко Борисов коментира от Брюксел катастрофата с автомобил на НСО, при която пострада 14- годишен ученик. "Сравнете съобщението с това за катастрофата с председателя на парламента Цвета Караянчева. Тогава жълти, фалшиви медии казваха, че гавазите на Борисов са виновни", припомни премиерът, предаде БГНЕС. 

Борисов каза още, че е много разочарован от евродепутата Ангел Джамбазки, който беше засечен от полицаи да кара в нетрезво състояние. "Джамбазки ще понесе всичките си последствия. Всички, които ме познават знаят, че не пия капка алкохол. Разочарован съм много. Разочарование е малко, защото винаги съм го харесвал като политик. МВР не е прикрило никой", категоричен бе той.

Ангел Джамбазки: С пакет "Мобилност" бяха безпрецедентно нарушени правилата на ЕП

Спорният пакет "Мобилност" отново е на дневен ред, след като беше постигнато споразумение да бъде гледан пак в Европейския парламент. Н...

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 4 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Премиер лицемер.....
 • Октомври 3 Октомври преди 2 месеца Профил на трол?
  А една вече застаряваща попдива ивана която от снимките дето съм виждал как я гледа борисов и съм останал с впечатлението , че са най малкото романтични приятели. Та как беше една нейна ИЗПЛАГИАТСТВАНА от неда угреден песен... ВОДИ МЕ В НЯКОЯ КВАРТАЛАНА КРЪЧМА И ПОРЪЧВАЙ ВСИЧКО ЖИВО ДА НИ ПСУВА... БЯСНО КАРАЙ НА ЧЕРВЕНО. Ама сега от джабаски бил разочарован. СТРАННО.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Изявленията на един "прост" Бог Буда (ББ) : – Нов биографичен филм ,,За честа на една филия мас“, – Шоколад Аеро ,,Ф16“, – Четиво за пенсионери ,, За улеснение Здравна каса се ангажира – ключовете от болниците ще стоят вече в Свети Петър “, – Камини ,,Бял дом“, – Спагети ,,Автомагистрали“
 • Анонимен 1 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Защо така бе Тиквеникоф, защо ? Та Джамбазина не пие ли по едно ведро вино на ден, не продава ли на севромакетата паспорти, макар да не знаят нищо за България, не е ли сол-ташак на Шкембе Тулума Агент „Дончо“, а малко по-късно Агент „Иван“, не е ли Чорбарин който винаги е подкрепял ГРОБ !