Борисов увери: Границата е спокойна

1415
Борисов увери: Границата е спокойна
Снимка: БГНЕС

Сега границата е спокойна. Тези дни се наслушах на анализатори и на какви ли не коментари по темата за флотилията. Това коментира премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Дивотинския манастир, съобщиха от правителствената пресслужба.

"Колкото повече време минава, показва, че съм бил прав, защото излизат неща, които са били договаряни, преговаряни просто не сме информирани всички за това, което са поемали като ангажимент. За мое най-голямо съжаление накрая идва при мен сметката", каза още премиерът.

Първанов: АБВ няма да подкрепи Бойко Борисов за президент

Няма вариант АБВ да подкрепи Бойко Борисов за президент. Това каза пред журналисти лидерът на АБВ Георги Първанов във връзка с предстоя...

По темата за решението на Арбитражния съд в Женева за АЕЦ „Белене“ Борисов заяви, че се случва това, за което е предупреждавал през 2006г.

„Аз лично бях много по-загрижен за решението на арбитража, за радост най-лошите ми предчувствия не се сбъднаха“, подчерта Борисов. Той допълни, че е важно с нормален, прагматичен работен план с партньорите от „Росатом“ да се проведат срещи и да се нормализират отношенията между двете компании-НЕК и Росатом, за да се намери най-доброто решение. „Ако намерим къде да го продадем заедно с руската страна, това ще бъде най-доброто решение“, заяви още той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика