Борисов: Вече съм отстранил областния управител на Разград

7520
Борисов: Вече съм отстранил областния управител на Разград
Снимка: БГНЕС

Вече съм отстранил областния управител на Разград, каза пред журналисти в Бургас министър-председателят Бойко Борисов, цитиран от агенция „Фокус”.

Губернаторът на Разград Петър Василев пострада при катастрофа преди три дни, а в момента е в „Пирогов” в тежко състояние. В кръвта му беше открито голямо количество алкохол, допълва Topnovini.bg.

Назначиха временно изпълняващ длъжността областен управител на Разград

Правителството назначи заместник-областния управител на Разград Нурие Црънгалова за временно изпълняващ длъжността областен управител....

„Пожелавам му да оживее и да бъде здрав, но на мига сваляме доверието от него”, каза Борисов и определи като "отвратително” това, че е карал пиян.

„Дай боже да се оправи, но няма да работи в държавната администрация, а вече след като е нарушил закона ще си носи съответната отговорност. Включително и за материалните щети, които са нанесени”, подчерта премиерът.

По повод сигналите за пропадане на асфалта по новата магистрала „Струма” Борисов се възмути: „Измислят си нещо, след това го пишат. Не разбирам този мазохизъм, който българите притежават, но преди една седмица с часове пътувахме между селата, душата извадих на строителите, за да пуснем не с ден, не с месец, а час по-рано, за да може и хората, които са в Бургас, други в Гърция, да се почувстват добре. Когато не могат да намерят кусур обаче те си измислят такъв”, каза още премиерът.

„Мъка голяма. Измислят си нещо, след това го пишат. Три дена търчат да ходят да видят, че се пусна „Струма”, каза още премиерът Борисов. Той допълни, че с удоволствие би дискутирал трасето със строители, инженери, проектанти и архитекти, които знаят, че теренът, по който минава цялата АМ „Струма” е изключително тежък.

Катастрофиралият областен управител на Разград карал с 3 промила алкохол в кръвта

Областният управител на Разград Петър Василев, който катастрофира тежко тази нощ, е шофирал с 3 промила алкохол в кръвта. Това съобщи Н...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика