Борисов за записа: Няма лоша реклама, Божков да се връща в България и да плати на бюджета

12090
Борисов за записа: Няма лоша реклама, Божков да се връща в България и да плати на бюджета
Снимка: БГНЕС

Да се върне и да си плати парите, 700 млн. лв. Така премиерът Бойко Борисов коментира пред журналисти атаките от страна Васил Божков и заявеното му намерение да прави нов политически проект.

Премиерът говори пред медиите след инспекция на скоростния път, който трябва да свърже магистрала "Хемус" с Видин.

Бойко Борисов отново тръгна на пътна инспекция, дал разпореждане на Горанов

Премиерът Бойко Борисов отново тръгна на инспекция на пътища из страната с джипа си. С него е министърът на регионалното развитие и бла...

Сигналът срещу Божков дойде от съдружниците му, за убийства, за изнасилвания. Ние как да не ги разработим, попита премиерът.

За изтеклия запис, на който изглежда, че Борисов говори и въпросът притискан ли е Еврохолд на държавно ниво, за да спре сделката за ЧЕЗ, премиерът посочи, че "няма лоша реклама, колкото искат да пишат и обясняват".

"Въобще не ме интересува, това е непрекъснато, единият вика хунта, другият тиранин, години наред. Важно е това, което се прави. На Давоския форум ни демонстрираха как примерно взимат интервю от кмета и с една програма с неговите думи задават въпроси", каза Борисов и допълни "ако се вкарам само да мисля за това значи, че му обръщам внимание". Премиерът обаче не уточни от кое негово интервю са думите, с които на изтеклия запис е описана Цвета Караянчева, председателят на Народното събрание.

По отношение на другите кандидати за партийни лидери и основатели на партии Борисов коментира, че повечето проекти го правят по-силен.

На въпрос с какво се е променил, както твърди Цветанов, Борисов отговори: „Подобрих се към по-добро, остарях. Обичам ги тия, които като се погледнат на партийните форуми са викали и „Бойко“ и „Борисов“ и „Победа“, а сега...“

Притиснал ли е Борисов "Еврохолд" със силата на държавата, за да спре сделката за ЧЕЗ? (АУДИО)

Скандален аудиозапис беше качен в най-голямата платформа за видеосподеляне в света YouTube. Записът е на човек, който говори по телефон...

Министър -председателят обяви, че си има своя социология, която му помага да се ориентира за общественото задоволство или недоволство.

"Аз имам социология – спирам от камион на камион, от багер на багер и им гледам физиономиите. Ако са взели заплати ми махат, но ако не са се мръщят. Ако са криви се разпореждам да им се плати и се оправят. Такъв ми е редът."

На молба за коментар на думите на президента Румен Радев Борисов отговори: „Да се запишат за изборите и там ще видим".

Премиерът коментира още една тема, тази има ли конфликт в коалицията и конкретно с Красимир Каракачанов.

"От 18 години не е имало толкова хубави стрелби, тогава го похвалих", заяви Борисов в отговор на въпроса дали има напрежение заради доброволческите отряди, които искат коалиционните му партньори.

Божков мина на режим "Бъдете смели", бил сбъркал, че не се изправил по-рано срещу хунтата (ВИДЕО)

Нов пост във Facebook за старт на седмицата - това вече се превърна в традиция за Васил Божков. Публикацията, гарнирана с видео, предс...

За полезността на кръговите кръстовища на такива участъци Борисов коментира: Имате пример на обхода на Враца или кръговото на пътя Русе – Бяла, там е най–видно на кръговото Русе –Бяла – като минете ще видите, че няма мантинела, която не е смазана. Заради това, като го правим да го правим като хората

От разговора на премиера с насъбралите се попове, кметове, граждани и журналисти, стана ясно, че във Враца се очаква да заработят няколко завода, които да произвеждат части за автомобилната индустрия, което да повиши трафика на тирове и икономическото благосъстояние на региона. Борисов обеща като понапредне работата с пътния участък да мине да ги види тези заводи.

Борисов се опита да похвали техниката, с която се строи като посочи че самите строителни фирми се развиват, но журналист му припомни, че тази техника не е нова и стои там от времето между двата тура на местните избори. Борисов призна, че е спрял проекта тогава за да няма кръгови, на които да се „изтрепят хората“ и проектът е направен на ново и до две години ще се реализира на два лота.

Борисов не пропусна да се похвали и с отварянето на границите, което станало преди другите държави.

Отворихме границите на България 2-3 седмици преди другите държави. Днес гледах, че президентът на Франция Еманюел Макрон, канцлерът на Австрия Себастиан Курц, премиерът на Испания Педро Санчес днес обявяват неща, които ние преди 3-4 седмици сме ги направили.

Цветан Цветанов порица Бойко Борисов и посочи принципа на властта в България

Успехът е мой, провалът е общ – това е принципът на властта. Това казва лидерът на Евро-атлантическия съвет за сигурност (ЕАЦС) и...

Бяхме предпазливи и това ни се отплати. Българската икономика и стопанство заработиха по-рано. Надявам се туристическият ни бранш да привлече българите на нашето Черноморие.

А не с такава радост да чакат днешното отваряне на границата ни с Гърция. Държавният бюджет е на всички, той е един. Ако някой иска да сравни икономиката на България с Германия и Франция, съжалявам, заяви премиерът.

По отношение на протеста на превозвачите, Борисов посочи, че е пратил министри за преговарят с тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Назначиха нов заместник-министър на иновациите и растежа

Геновева Петрова: Очаква се интересна кампания, но със същите резултати

Росица Матева: Не очаквам хаос на изборите

Главчев: До 15 май изплащаме на земеделците парите по украинската помощ

ПП-ДБ внася искане за освобождаването на Росен Желязков

Румен Радев: Депутатите да проверят защо капацитетът по договора с "Боташ" остава неизползван

Без пенсия за репресирани: Комисия в парламента отхвърли идеята на ГЕРБ и ДПС

Асен Василев не е получавал призовка за разпит (ВИДЕО)

Петър Витанов обяви, че няма да се кандидатира за евродепутат

"Министерството не е хан": Асен Василев отрече да се е срещал с обвинените в контрабанда

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика