X
 
 

БСП пита: Заради чии интереси Законът за ВиК операторите събира прах

1025 1
photo of БСП пита: Заради чии интереси Законът за ВиК операторите събира прах
Снимка: БГНЕС
Наблюдаваме съпротива за реформата във ВиК сектора. Това каза председателят на Комисията по енергетика Валентин Николов по време на представянето на доклада за работата на комисията за 2018 г.

Според него трудно се случва защитата на бизнес плановете в Комисията за енергийно и водно регулиране, въпреки че комисията прави всички усилия, за да могат да бъдат създадени тези планове.

Очертава се в бъдеще водата да е по-евтина за социално слабите

Определено количество вода да струва по-евтино за социално слабите. Това предвижда обсъжданият в момента нов специализиран закон за ВиК...

„Съпротивата е голяма, за съжаление трудно върви, но върви. При условия, че вече отчитат 77%, това е един добър процент на база всичката съпротива.

Ние нямаме друг път за развитие“, допълни Николов. По думите му така ще могат потребителите на получават качествено обслужване.

„Г-н Николов, кой е принципалът на тези, които оказват съпротива. Кой назначава ръководните кадри в този сектор?

Може би има различни икономически интереси по места тази ВиК реформа да не се случи. Години наред си говорим за нов Закон за ВиК операторите.

Депутати с разнородни реакции за завръщането на БСП в парламента

Депутатите от парламентарната група на „БСП за България“ се завърнаха в пленарна зала след 3-месечно отсъствие и отново се ...

Две години вече станаха откакто започна така активно да се пропагандира този нов закон“, обърна се към него народният представител от ПГ на „БСП за България“ Манол Генов

"И досега продължава да събира прах - икономически интереси ли го държат на рафтчето?", попита той.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Иван Иванов 1 Иван Иванов преди 2 месеца Профил на трол?
    БСП няма право да пита. Тя е победена и трябва да замълчи. Хората мразят тази партия на авторитаризма, побоищата, концлагерите, насилието, издевателствата и мимикрията!!!!
missing image
8 признака, че мъжът отдавна НЕ е правил секс

Харесвате си готиния колега от съседния отдел. Той е симпатичен, млад и със сигурност финансово по-добре от вас. Въпреки това, има някои слухове,...