Буруджиева: АБВ за нас вече е отделна партия

17595
Буруджиева: АБВ за нас вече е отделна партия

Няма как хора от БСП да попаднат в листата на партията на Георги Първанов, това означава да напуснат социалистическата партия. АБВ за нас вече е отделна партия. Това каза в студиото на bTV Татяна Буруджиева.

Според нея, призивът хората от АБВ да се върнат в БСП вече не е актуален, тъй като не е срещнал разбиране от определилите се към президента социалисти. В момента ситуацията не е приятна чисто електорално, призна депутатката от Коалиция за България. Все пак Буруджиева откри и нещо позитивно в направеното от Първанов – че то е станало по-рано и има време за реакция преди изборите.

БСП запретва ръкави да национализира приватизираната политика

БСП запретва ръкави и се захваща сериозно да национализира приватизираната политика. Това стана ясно, след като по време на 48-ия конгр...

Според депутатката, БСП би трябвало да заложи като цел 8 мандата и да гонят поне 7 мандата на евроизборите. Тя съобщи, че според електоралните нагласи в момента социалистите имат гарантирани 6 мандата, за останалите ще трябва да се води борба.

Татяна Буруджиева смята, че БСП не е невъзможно да прости на напусналите я. Социалистите не са свикнали нейните лидери да не могат да се разберат и да се обединят, смята политологът.

Амбицията на Георги Първанов е голяма част от проблема АБВ, формулира становището си Буруджиева. Тя обаче заяви, че не знае към какво точно се стреми президентът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика