Цветан Цветанов: Не съм враг на Цацаров

32260
Цветан Цветанов: Не съм враг на Цацаров
Снимка: БГНЕС

"В личен план, ако говоря, когато създавахме партията, това беше за мен периодът на много лишения. Пътувахме, създавахме структури", обяви пред бТВ зам.-председателят на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов.

"Доверието ни с Бойко Борисов днес е по-силно. Все пак сме изминали още 7 години от общия път, който вече стана 12 години", подчерта Цветанов.

Отказалият се от ГЕРБ Георги Марков е в графата "грешки" за Цветанов. Той обясни грешката си, че "винаги сме се стремели да се съобразяваме с местните структури. Всяко решение в партията започва с решение на местно ниво. Изпълнителната комисия само се произнася окончателно". След като му бе напомнено с видеоматериал, че Марков е лично негово предложение за кандидат депутат, въпреки нежеланието на структурите в Свищов, Цветанов се оправда, че такова е било решението на Изпълнителната комисия, а той само го е привел за сведение в местните структури в Свищов.

Не съм оказвал чадър за никого от ГЕРБ, който е извършил нарушение, обяви Цветанов.

"Днес ГЕРБ е много по-силна, по-сплотена и се представя все по-добре в дебатите, това личи и при дебата за бюджета", оцени вторият в партията на Бойко Борисов. В заключение той обяви, че се чувства жертва на атаките от страна на сегашната власт.

"Вярвам, че ще дойде време сегашният главен прокурор Сотир Цацаров да разбере, че аз не съм му враг, че нищо нередно не съм направил", каза Цветанов и отново повтори, че не се чувства виновен. "Не съм подслушвал незаконно", обяви още екс вътрешният министър. Той бил обсъждал със своите приятели в Европа дали да се оттегли от политиката, но като видял "тези скалъпени политически обвинения" срещу него, решил да не се отказва от политиката.

Цветанов не знаел, че по негово време МВР проверява Марков

Не съм знаел, че МВР е проверявало Георги Марков. Това заяви бившият вътрешен министър и бивш вицепремиер Цветан Цветанов. По-рано дне...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика