X
 
 

Цветанов: България ще покаже съпричастност с Великобритания

2097 71
photo of Цветанов: България ще покаже съпричастност с Великобритания
Снимка: БГНЕС

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че България ще вземе правилното решение за експулсирането на руски дипломати и ще покаже съпричастност и солидарност с Великобритания.

„Ние сме солидарни към Великобритания и трябва също да имаме политическо решение. Не може да говорим за детайли и факти по случая – това ще се изяснява. Но тук се взима геополитическо решение на високо ниво. България е част от евроатлантическия пакт и изповядваме тези ценности”, добави зам.-председателят на ГЕРБ по бТВ. По думите му българското правителство ще вземе правилното решение и даде пример с многото други държави, които подкрепиха данните на Великобритания.

Случаят Гамишев

По повод скандала с депутата Димитър Гамишев Цветанов посочи, че вчера е говорил с него. „Попитах го дали твърденията са истина и той каза, че е имало подобно кандидатстване по европейски проекти, имал е фирма, но не си спомня и не знае дали лицето, на което е прехвърлена фирмата е малоимотен гражданин. „Но трябва да се борим срещу такива явления да се прехвърлят фирми със задължения”, заяви Цветанов.

Преди дни НАП е започнала данъчна проверка срещу него

Той допълни, че не може да твърди има ли задължения фирмата. Категорично Гамишев няма да е общински ръководител в Гоце Делчев, добави Цветанов и посочи, че в момента тече процедура за номинации за всички общински ръководства.

Номинациите се правят от общинските структури, ние не спускаме парашутисти за водачи или номинации, както правят БСП, за да подменим местните хора, категоричен беше зам.-председателят на ГЕРБ. По думите му Гамишев е разпознаваем в района си и той е виждал положително отношение на местните към него.

„В момента се използва ситуацията да бъде атакувана ГЕРБ, но за пореден път показахме, че в такава ситуация взимаме правилното решение”, каза той и даде пример с левицата, която не е направила същото с Манол Генов. „Сега тече съдебен процес за подозрения за купуване на гласове - това е най-тежкото престъпление за един депутат”, посочи той.

За полета от Париж

По темата за служителите на столичното летище, пропуснали да проверят пътници от полет от Франция, Цветанов заяви, че пробивът е недопустим. „ Проверката на граничарите тече и с направените кадрови промени ще направим знак, че не толерираме подобен подход. Предприетото от правителството и МВР ще бъде довършено до край”, каза той и изрази неразбиране защо е било подходено толкова небрежно.

За документите на ДАНС на нощното шкафче на кмета на Септември, Цветанов обясни, че кореспонденцията на тези документи се е движила с ясно деловодство и не е била с гриф „секретно”.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 43 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  В Румъния на атомната централа Черна вода е станала авария !
 • Анонимен 43.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Никой не съобщи, както и никой не съобщи за авариралите АЕЦ до Урал, взели стотици пъти повече човешки жертви от Чернобил.
  : 0 !
 • Анонимен 42 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Цървул, шушон изЦвъкан и селски мамул НенчОФФСКИ >
 • Анонимен 41 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Актуално, какво правите, че не цензурирате тия безобразия? Какво още по-отвратително трябва да пишат коментаторите, за да го премахнете? Малко ли са цинизмите и обидите или още трябва?
 • Анонимен 41.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Теб много ли те сърби задницата ?
  : 1 !
 • Анонимен 40 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Актуално, какво правите, че не цензурирате тия безобразия? Какво още по-отвратително трябва да пишат коментаторите, за да го премахнете? Малко ли са цинизмите и обидите или още трябва?
 • Анонимен 39 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  цвятко цвет, има дъщеря в англия-която учи там.Сигурно са му обещали да вземат и другите му изтърсаци-безплатно и затова се мазни на дъртата фашкия терезита .
 • Анонимен 38 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Добре, че е Бойко Борисов, казаха и в Масква, да ни пази 100%товия монопол върху горива и енергетика, за да можем да дерем по 12 кожи от всеки българин! Нали са ни братушки!
 • Анонимен 38.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Циклопе, на теб задника да ти одерат, понеже много го ползваш .
  : 2 !
 • Анонимен 38.2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  ГОВНОЯД 38.1, 38 е написал истината, а че не е циклоп, само ти не разбра, тъп ЛАЙНЯР от руското посолство!
  : 1 !
 • Анонимен 37 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Защо Цвъ.Цвъ. наЦвъкания, не отиде при селския мамул НенчОФФ, та да получи съвет, как да си разсади козина от породиста коза на кубето ?
 • Анонимен 36 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  И какво се оказа, че големите бели западняци са взели първо решението за масово експулсирване на руски дипломати и после Англия е разиграла театрото с отровния химикал Новичок, без да има доказателства че са руснаците а пък наблизо имало английска секретна лаборатория, която произвежда химически отровни вещества !
 • Анонимен 36.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  ГОВНОЯД 36, доказателствата вече са внесени в съда! Новичок британско име ли те се види, червен тъпак?
  : 3 !
 • Анонимен 36.2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Абе,партенка ГЕРБерастка! А вие,кога ще покажете съпричастност и солидарност с интересите на България????До кога ще бъдете солидарни и съпричастни само с чужди интереси? Само като те видя и ми се проваля деня.
  : 2 !
 • Анонимен 36.3 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  36.1 Мили ми Едноок Циклопчо, ти пак започна да си ядеш любимите ГОВНА ! Да ти е сладко .
  : 3 !
 • Анонимен 35 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Абе Цървул, абе наЦвъкин, какви ги приказваше преди няколко дни и какво ломотиш сега . Ти бръмбари ли имаш в келибаша или да ?
 • Анонимен 35.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Ами той Цървула Цвъ (ЦЦ), като американско агентче (и българско на ДС), може да говори само това, което са му наредили .
  : 1 !
 • Анонимен 34 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Тия се убиха да настъпват мотиката!
 • Анонимен 34.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Казва се, Цвъ насъпи КОПАЧКАТА (инструмент с който се копае) а не мотиката (инструмент с който се МОТА) !
  : 0 !
Нагоре