Цветанов: Грозев е добър кмет, ДПС също го оцениха

4366
Цветанов: Грозев е добър кмет, ДПС също го оцениха
Снимка: БГНЕС

Подкрепата за кандидата на ГЕРБ за кмет в Нова Загора и от ДПС не е знак за политическа заигравка, нова коалиция или задкулисно договаряне.

Това обяви категорично в Стара Загора председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, предаде БГНЕС от региона.

За пръв път - ДПС и ГЕРБ се прегърнаха за изборите в Нова Загора

За пръв път в Нова Загора ДПС ще подкрепи ГЕРБ на избори. Става въпрос за местните избори и за кандидатурата на партията на премиера Бо...

"При подбора на кандидатурите за градоначалник изхождаме от една единствена презумпция – нашият кандидат да е личност, полезна за хората, да върши работа, да има общественото доверие. И когато сме направили добър избор, няма нищо чудно в подкрепата му и от други политически партии", подчерта Цветанов.

"Имаше заявена позиция преди време, когато се лансира за евентуална кандидатура на Реформаторския блок за Соломон Паси. Знае се, че тогава Лютви Местан от Централата на Движението за права и свободи каза, че това е един доказан либерал и той ще получи подкрепата на ДПС. Трябва ли по тази тема ние веднага да задаваме въпроси на нашите коалиционни партньори: "Вие с ДПС заедно ли играете или получавате една подкрепа, която желаете или не желаете?", заяви още Цветан Цветанов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика