Цветанов в Суворово: Всяко управление на БСП води до катастрофални последствия за държавата

846
Цветанов в Суворово: Всяко управление на БСП води до катастрофални последствия за държавата
Снимка: Пресцентър ГЕРБ

ГЕРБ предлага реални решения за България, защото зад всеки един приоритет в управленската ни програма стои сериозен разчет и анализ. Целта ни е да градим устойчивост на държавата със стабилна данъчна политика. Програмата ни за управление е насочена към нуждите на хората във всяка една сфера. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Суворово.

Той призова хората да не се поддават на популизма, с който ги заливат опонентите на ГЕРБ. "Българските граждани не трябва да забравят, че след управлението на тройната коалиция правителството на Бойко Борисов се наложи да разплати задължения за над 6 млрд. лева за две години. С тези пари можеше да се реализират много реални неща за всички общини. След всяко управление на БСП следва катастрофа. Трябва да се преборим с манипулациите и популизма с номер 11 в бюлетината за ГЕРБ", подчерта Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че партията е доказала, че не дели кметовете на наши и ваши и не блокира проекти. "Ние подкрепяме всички населени места и целта ни е да обединим усилията си, за да постигнем още по-сериозни резултати както в Суворово, така и в цялата страна", каза той.

Вот за БСП ще върне назад развитието на България, категоричен е Борисов

Не трябва да позволяваме България да се върне назад в развитието си. Благодарение на управлението на ГЕРБ страната ни се нареди сред от...

Цветанов изтъкна, че сериозен акцент от управленската програма на партията е до сто процента финансова подкрепа от държавата за инвитро процедури, както и доизграждане на инфраструктурни проекти, които дават възможност привличане на инвестиции и работни места в общините. Той акцентира и върху мерките, които ГЕРБ предвижда за справяне с битовата престъпност. "Целта ни е да осигурим полицай във всяко населено място, видеонаблюдение и повече коли за полицаите“, каза зам.-председателят на ГЕРБ.

Водачът на листата на ГЕРБ във Варна Лиляна Павлова акцентира, че безспорен приоритет в управленската програма на ГЕРБ е автомагистрала "Хемус". „В същото време искаме да подкрепим и всички малки населени места - чрез създаване на фонд за ВиК инфраструктура в тези райони и на фонд, чрез който ще се финансират ремонтите на малки общински пътища“, каза тя.

„Ще подкрепим и учителите, защото нация без образование няма бъдеще. Затова ще работим за двойно повишаване на учителските заплати и подобряване на материалната база в училищата", допълни Лиляна Павлова. Тя подчерта категорично, че ГЕРБ е за прекратяване на порочната практика на фалшивите телкове. „Всички наши цели са реално изпълними“, коментира Павлова и призова хората да не се поддават на популизма. По думите й, още на 27-ми март балонът с гръмките обещания на БСП ще се спука.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Томислав Дончев: Възможно е да разговаряме с ПП-ДБ отново след изборите

Тагарев: Можем да гледаме с насмешка политици, говорещи за излизане от НАТО

Шефът на БНБ обясни на президента Радев защо не може да стане служебен премиер

Радев се срещна и с втория със забрана от Борисов да става премиер

Шефът на "Сиела норма": При избори 2 в 1 ще имаме машинно гласуване, при различни дати - трудно

Кой ще е служебен премиер? Радев се срещна и с управителя на БНБ

Горица Грънчарова-Кожарева ли е следващият служебен премиер на България? (СНИМКИ)

При избори 2 в 1: Ще има ли машинно гласуване?

Окончателно: Депутатите решиха МВР да пази бежанските центрове

Нинова е изненадана от Борисов, че не дава кадри на ГЕРБ за служебни премиери (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика