Цветелин Кънчев: БСП са стиснати и затова така си изпатиха

20654
Цветелин Кънчев: БСП са стиснати и затова така си изпатиха
Снимка: БГНЕС

За разлика от българския, ромският глас на тези избори бе по-евтин, но по-несигурен, каза лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев.

Прегръдката между Сергей Станишев и Лютви Местан и последвалото кафе на Местан с Борисов отблъснаха българите от избирателните урни, посочи Кънчев и добави, че сега е най-мразеният от ДПС човек.

Янаки Стоилов се извъртя и не посмя да поиска оставката на Станишев

Сега сме в ситуация, в която трябва да се вземат решения, а в политиката има малко инструменти в такава ситуация. Това каза заместник-п...

Кънчев призна, че неговите хора са зачертали два пъти номер 15 в бюлетината. Правихме концерти, но не обяснихме на хората какво да направят, посочи той.

Големият губещ на тези избори е ДПС, каза ромският лидер и допълни, че амбицията на партията да бъде номер едно не се е осъществила.

БСП живее на заеми и дори да иска, не би могла да дава пари на хората. Стиснатостта на БСП ги докара до тези резултати, каза бе Кънчев, цитиран от бтв.

В повече от 70 общини с кметове на ГЕРБ е казвано на хората, че няма да чистят райони, ако не дадат гласа си за тази партия, продължи лидерът на „Евророма". Това не е нищо по-малко от купен вот и не е редно Борисов да се прави на пострадал от купуването на гласове, отбеляза той.

Станишев: Неоснователни са очакванията за промени в кабинета

Неоснователни са очакванията за промени в кабинета – трябва да се даде нова сила на правителството. Това каза на работна среща на...

В случаите, когато получилите за това пари не гласуват, става дума за обикновена измама и по смисъла на закона, това не е престъпление. Лидерът на „Евророма" бе категоричен, че болшинството от продалите гласа си са българи.

Той съобщи, че ще сезира главния прокурор и компетентните органи за ксенофобски възгласи на агитката на „Левски" по време на баскетболния мач.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика