Делчев: „РБ – Глас народен“ няма да допуснем БСП да обръща курса на страната на изток

1989
Делчев: „РБ – Глас народен“ няма да допуснем БСП да обръща курса на страната на изток
Снимка: Facebook

„Реформаторски блок – Глас народен“ ще бъде представителят на десните избиратели в парламента и няма да допуснем БСП да прави опити за обръщане на курса на страната на изток. Това заяви на големия концерт на коалицията „Реформаторски блок – Глас народен“ в Драматичния театър Димитър Делчев, водач на листата на Реформаторите за Благоевградска област.

След като Нинова си позволи да каже, че демокрацията е отнела много, следващата стъпка е да поиска тоталитаризъм и да включи задна скорост, за да ни върне 30 години назад. Това няма да го допуснем, категоричен бе Делчев.

Лукарски: "Реформаторският блок - Глас народен" ще е единственият гарант за дясно-центристко управление

Реформаторският блок (РБ) ще е единственият гарант за едно дясно-центристко управление и всеки глас няма да се прелее за БСП или за ГЕР...

Само дясноцентристко правителство може да води държавата напред и да започне борбата с корупцията. Всички знаем, че има феодализирани кметства, политици и висши чиновници с необяснимо богатство. РБ ще се бори за антикорупционния закон, защото само той ще махне този хомот и България да бъде силна европейска държава. Само тогава ще се повишат и заплатите, и пенсиите, и ще имаме реални реформи във всички сектори, категоричен бе той.

В тази кампания в Благоевград нямаше дебат, останалите водачи на листи избягаха, нито Цветанов, нито Пеевски, нито Томов се появиха. Дали защото нямат какво да кажат или защото биха се съгласили един с друг в популизма си, не знам. Не чух и никой да казва нещо за Пеевски, който е олицетворение на това как ДПС работи като бизнес корпорация. В същото време чух кандидата на БСП да обяснява, че ЕС не е правилният избор. Не искам такива представители в парламента, каза още Делчев.

В парламента трябва да попаднат хора с морал и отговорност. Избирателите да спрат да се лъжат по гръмките обещания, каза Анна Бистричка, трета в листата на Реформаторите. Вельо Илиев, втори в листата, добави, че групата на „РБ – Глас народен“ в парламента ще бъде моторът на реформите в следващите 4 години.

Председателят на предизборния щаб на Реформаторския блок Найден Зеленогорски бе категоричен, че пътят за развитие на България е дясно управление и с ЕС и НАТО. Това е нашият цивилизован избор. Да потвърдим тази ориентация и да вървим към проспериращите нации е нашата цел, добави Зеленогорски.

Познатите различия в политическото дясно изплуваха отново

Защо отново политическото дясно е силно разделено? На този въпрос и на въпросът каква е разликата между партиите вдясно отговаряха в де...

Проф. Даниел Вълчев, секретар на Политическия съвет на РБ, заяви, че „РБ – Глас народен“ е единствената политическа сила, която няма уклон на ляво. БСП са си там, за ДПС е ясно, Борисов, за да остане във властта, нямам съмнение, че има стъпка в ляво, Марешки все повече отива на там, Патриотите също са на ляво. Ние ще бъдем единственият гарант, че изборът на България ще бъде вдясно, каза още Вълчев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика