Депутатите от "Воля" сами дават имунитетите си, атаката идвала от конкуренцията

2713
Депутатите от "Воля" сами дават имунитетите си, атаката идвала от конкуренцията
Снимка: БГНЕС

С Кръстина Таскова сме готови да дадем имунитета си, без да губим времето на НС. Не успях да разговарям с Веселин Марешки, но той вече веднъж го даде. Това заяви депутатът от "Воля" Пламен Христов.

„Нямаме никакви притеснения във връзка с евентуални разследвания. Доколкото разбрах става въпрос за едни обвинения, които са плод на конкуренция. Обвиненията са абсолютно неоснователни, скалъпени са и са плод на конкуренция. Има конкретни лица и дружества, които стоят зад обвиненията така, че няма нужда да подозирам. За това, че е било неоснователно говорят и факти, като разследване на прокуратурата се е произнесла, че няма основание за повдигане на обвинение“, каза Христов.

Цацаров поиска имунитета на Марешки и още двама депутати от "Воля"

Главният прокурор Сотир Цацаров поиска сваляне на имунитета на депутатите от партия „Воля“ - Веселин Марешки, Кръстина Таск...

Той посочи, че никога не е имал нужда да заплашва. „Преди да станем депутатите с Марешки също сме били обект на атаки от конкуренция. Това е нормално, защото само Марешки продава на народа лекарствата и впоследствие горивата толкова евтино“, заяви Пламен Христов.

„В момента Сотир Цацаров е преценил, че може да започне нови действия срещу нас. На разположение сме да отговаряме и да дадем всичко необходимо, за да не възпрепятстваме следствието. Нямаме никакво притеснение. Сигурен съм, че нито един от депутатите от ВОЛЯ имат притеснение да им бъдат отнети имунитетите по какъвто и да било повод. Ние нямаме нужда от имунитети“, посочи депутатът от ВОЛЯ.

„По отношение на атаките, които зачестиха срещу нас подозрения имаме и не само. Цялата тази съвкупност от атаки много мирише на бензин“, заключи Христов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика