ДПС не са решили за водача на листата си

15457
ДПС не са решили за водача на листата си
Снимка: БГНЕС

Към момента ДПС няма решение за водача на листата за евроизборите. Това каза на пресконференция лидерът на ДПС Лютви Местан, след срещата си с председателя на парламентарната група на АЛДЕ в Европейския парламент Ги Верхофстад, предаде „Фокус”.

"Нямаме решение, защото в нашата партия номинациите се движат по процедура, която ще се утвърди от Централния съвет на организацията. Нямайте съмнение – отново тези номинации ще следват най-демократичния принцип от местни структури към централното ръководство на партията", каза още Местна. Той смята, че има други политически сили, които поради други тактически съобразени бързаха да обявят лидерите на своите листи. Ние ще решим този въпрос по възможност най-добрия интерес за ДПС.

Христо Бисеров се появи в Съдебната палата като свидетел по делото срещу Октай

Бившият зам.-председател на НС Христо Бисеров дойде в Съдебната палата, за да даде показания като свидетел по делото срещу Октай Енимех...

На въпрос как ще коментира изказването на Петър Москов от ДСБ, че Лютви Местан има слабост към мастурбирането чрез езика, тъй като се самозадоволява докато говори, без да носи информация чрез словото, Местан отговори: „Има една максима, че човек вижда в другия минимум собствени страхове, качества. И понеже той използва думата „мастурбация”, би трябвало Москов да е на ти с ръкоделието, щом говори така”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com