ГЕРБ няма да инициира промени в изборното законодателство

10980
ГЕРБ няма да инициира промени в изборното законодателство
Снимка: БГНЕС

Това, което сме обсъдили в Изпълнителната комисия и това, което представихме на консултациите пред президента е, че ПП ГЕРБ няма да инициира промени в изборното законодателство, за да не бъдем обвинявани, че променяме законодателството във връзка с предстоящия вот и го правим, по начин по който би могъл да обслужи интересите на една от управляващите партии днес. Това съобщи в Пловдив председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, предаде репортер на Агенция „Фокус”.

„Изборният кодекс трябва да бъде запазен, за да няма абсолютни никакви спекулации”, заяви Цветанов.

"Министър Синтаксис" направи скандал в парламента заради Сърница

Председателят на парламента Цецка Цачева прекрати днешното заседание на Народното събрание заради изказване на депутата от ДПС и бивш с...

Той уточни, че ако през 2007 година ПП ГЕРБ се е била явила на избори за кмет на София, заедно със СДС, каквото предложение е било направено тогава, сега ПП ГЕРБ е можело да не съществува. „Партия ГЕРБ е силна”, заяви Цветан Цветанов.

По думите му в политиката пазарлъкът е нещо, което българските избиратели не желаят. „Нека да има една спортсменска предизборна кампания. ГЕРБ, както винаги е залагала на позитивна кампания, на кампания, която дава отчет пред обществото, какво сме свършили за периода, в който сме участвали в местната власт”, каза Цветанов.

Според него, ако има по-подходящи кандидатури за местните избори, нека сблъсъкът да бъде на идеи, а не на компроматната война и конфронтацията, защото това ще отблъсне избирателите, а ние искаме да има висока избирателна активност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com