Гуцанов заема мястото на Михалевски в регионалната комисия

12008
Гуцанов заема мястото на Михалевски в регионалната комисия
Снимка: БГНЕС

Борислав Гуцанов бе избран за председател на Комисията по регионална политика – пост, който се заемаше от внезапно починалия Димчо Михалевски. Депутатът от БСП Гуцанов е бивш председател на общинския съвет във Варна. До момента той беше зам.-председател на комисията. За негов заместник е избран бившият кмет на Севлиево Йордан Стойков (БСП), предаде Стандарт Нюз.

Промени имаше и в други комисии. Парламентът освободи Ирена Узунова като член на Временна анкетна комисия за проверка и установяване на всички случаи на грубо партизирано кадруване в държавната администрация и в други държавни структури и предприятия, извършено в периода август 2009 - март 2013 г. Депутатите избраха Станислав Иванов като член в комисията на нейно място.

Заради Цветанов Борислав Гуцанов взема държавно обезщетение от 44 хил. евро

Държавата ще плати 44 хил. евро на семейството на депутата от Коалиция за България Борислав Гуцанов, става ясно от съобщение на Министе...

Красимир Стефанов беше освободен като член на Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси и на негово място беше избран Владислав Николов.

Даниела Савеклиева и Владислав Николов бяха освободени като членове на Комисията за права на човека и жалбите на гражданите, като на тяхно място са назначени Донка Иванова и Владимир Иванов.

Павел Гуджеров ще бъде член на Комисията по икономическата политика и туризъм.

Кирил Калфин беше избран за член на Временната анкетна комисия за проверка и установяване на всички обстоятелства около публично огласения телефонен разговор между бившия министър-председател Бойко Борисов и бившия директор на агенция „Митници" Ваньо Танов, в който се съдържат данни за грубо склоняване към тежки престъпления и злоупотреба с власт. 

Решението на съда за парк Странджа е взето с липсваща екологична оценка

"Решението на съда по отношение на това какво се предвижда в парк „Странджа", е взето с липсваща екологична оценка. Така че решен...

Румен Йончев беше освободен като заместник-председател на Комисията по външна политика, на негово място е избран депутатът от левицата Валери Жаблянов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика