Христо Иванов: Цацаров и Пеевски изядоха главата на Борисов

3710
Христо Иванов: Цацаров и Пеевски изядоха главата на Борисов
Снимка: БГНЕС

Премиерът Борисов плаща цената на отказа си от дълбока реформа. Така бившият правосъден министър Христо Иванов коментира във Facebook тежката загуба на ГЕРБ на президентските избори.

"Не е спечелил Радев (той тепърва има да заслужи този резултат) и не Цачева е загубила. Борисов победи себе си, както беше казал веднъж", категоричен е Иванов.

Иванов: Самопризназнията на Мондешки са достатъчни за отнемането на адвокатските му права

Прокуратурата да се сезира - втори участник в "Яневагейт" потвърди автентичността на записите. За това призова бившият министър на прав...

По думите му премиерът плаща за отказа си да изпълни мандата за дълбока реформа на управленския модел и борба с корупцията. "Подмени го със стабилност на корупционния модел. Цацаров и Пеевски му изядоха главата", добавя той.

Според бившия министър никак не е случайно, че откакто стана ясно, че губи изборите, Борисов атакува с толкова жлъч онези, които през цялото време му казваха истината.

"Днес дори извади от бунището пропаганден реквизит от миналия век. Подаването му беше подхванато и доразвито старателно от Пеевската пропагандна машина и развито във всякакви безумни спекулации за политически проекти и служебни кабинети", пише още Иванов.

"В този смисъл - и аз получих СМС: за разлика от 2013 г. Пеевски не се обръща срещу Борисов. Неразчленими са. Ще оцеляват или загиват заедно", сигурен е той.

Христо Иванов: Изборите ще бъдат изтъргувани срещу нов състав на ВСС

Бившият правосъден министър Христо Иванов смята, че позициите в следващия Висш съдебен съвет, както и поста председател на Върховния ад...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика