Илиана Раева: В Исперих ДПС загуби от хора, които наистина искат обединение

13026
Илиана Раева: В Исперих ДПС загуби от хора, които наистина искат обединение

ДПС загуби Исперих с около 1000 гласа. Това е огромна победа за нас, заяви пред Нова телевизия бившата ни звезда в художествената гимнастика Илиана Раева. Там победи Бейсим Расим пред кандидата на ДПС Бейсим Шукри.

Двигателят там беше Гюнай Хюсмен, подчерта Раева. Припомняме, че Хюсмен влезе в 43-тото Народно събрание с преференция – над 6 000, по думите на Раева. Движението поиска Хюсмен да се откаже, защото е сложен на по-ниско място в листата на партията на Доган и Местан. Той отказа и беше изключен от редиците на ДПС. Смятам, че Хюсмен е сърцето и пример за Обединена България, добави Раева, правейки асоциация с името на партията си – „Обединена България”.

Кунева в режим "Yes": Цветанов е много работлив, ДПС е много важна партия

Най-добре е да поздравим партньорите и да кажем отлична работа. Впечатлена съм от работоспособността на Цветан Цветанов. Мисля и, че ед...

Именно тази случка се отразява на местно ниво – Расим, който е заместник-кмет на Исперих, бива отстранен от поста, защото пие кафе с Гюнай Хюсмен, твърди съпругата на Наско Сираков. Тя е категорична, че в Исперих е имало обединение, а не противопоставяне на настоящи и бивши кадри на ДПС.

Същевременно Раева даде пример със село Димово, Видинско. Губим с 9 гласа – ще искам ръчно преброяване там, закани се бившата гимнастичка. Там, при 100% отразени протоколи от ЦИК, печели Лозан Лозанов с 50,23% пред Светослав Славчев, с 49,77%.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Разград