Исмаилов предизвика Пеевски на дебат

22199
Исмаилов предизвика Пеевски на дебат
Снимка: БГНЕС

Лидерът на партия "Свобода и достойноство", която е част от Реформаторския блок и бивш председател на младежкото движение на ДПС Корман Исмаилов покани кандидата за евродепутат на ДПС Делян Пеевски на дебат.

На специална пресконференция, на която се обсъждаха земеделските проблеми и опита на почетния председател на ДПС Ахмед Доган да подмени земеделския вот, Исмаилов отправи предизвикателството си към неуспелия шеф на ДАНС.

БСП регистрира в ЦИК листата си за евроизборите

Лидерът на БСП и водач на листата за европейските избори Сергей Станишев регистрира състава на евролистата на социалистите в ЦИК, преда...

По думите на говорителя на Реформаторския блок Радан Кънев в основата на всички политически фалшификати, като ДПС, "Атака", проекта „Бареков” и всички други създавани през годините, винаги са стояли БСП.

Моделът „Доган” унищожи българското земеделие, не бива да допуснем да се прехвърли и в Европейския парламент, заяви Корман Исмаилов. Реформаторският блок няма да остави смесените региони на машата - Пеевски. С наложените от сараите номинации се предлага поредната подмяна и лъжа на избирателите. Ще водим активна кампания срещу модела „Доган”, който е антиевропейски. Очаквам включването на г-н Пеевски в евролистата на ДПС, за да го призова на дебат за положението на тези региони и техните европейски перспективи, коментира още бившият лидер на младежкото движение на ДПС.

Моделът „Доган” предлага ново менте на българските избиратели – проекта „Бареков”, в който един депутат от БСП, свързан с проекта „Южен поток”, се домогва да подмени земеделския вот – Румен Йончев.

Задачата на този човек е да застане на пътя на европейските средства и да обособи тези пари за лична изгода, допълни още лидерът на земеделците Николай Ненчев.

Кандидатите за евродепутатите са двойно повече от 2009 година

Двойно повече са желаещите да станат европейски депутати спрямо предишните избори. Най-сериозно нарастнаха независимите кандидати, след...

За да се прекрати порочната практика в селското стопанство, налагана от ДПС, реформаторите предлагат следното:

1. Създаване на земеделски гаранционен фонд към Банката за развитие;

2. Инициатива за подпомагане и информиране на земеделски производители за възможности за европейско финансиране;

3. Създаване експертна група, която да събира, обработва, анализира и насочва към компетентните институции всички сигнали за измама и корупция с европейски средства за земеделие;

Осман Октай: Пеевски е тикан всячески към ЕП, Бареков няма да влезе

Сделката за медиите на Ирена Кръстева е опит да се прехвърли Делян Пеевски в друга плоскост. Той е твърде осветен и покровителите му не...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика