Кадиев във Фейсбук: Аз няма да напускам БСП

19135
Кадиев във Фейсбук: Аз няма да напускам БСП
Снимка: БГНЕС

БСП има изключителна нужда от реформа. От смяна на поколенията, нови хора със съвременни идеи и поведение. Това написа Георги Кадиев, депутат от Коалиция за България, в профила си във Фейсбук.

"Напускането на Ивайло Калфин трябва не да ни хвърли да обясняваме за "предателството", а да ни накара да се замислим къде сбъркахме, какво не направихме. Напускането на Татяна Дончева, на качествени младежи трябва да ни накара да се запитаме същото. Отнесохме ли се високомерно с тях, унижихме ли ги? Позволихме ли си "приятелски огън", удари в гръб, лични обиди?

Станишев: Който участва в други листи, автоматически отпада от БСП

Както законът трябва да важи за всички, така за всички членове на БСП важат правилата в устава на БСП. Това каза на пресконференция пре...

БСП винаги е била силна с разнообразието си. Другото означава сектантска, самовлюбена партия с минимален електорат", пише Кадиев.

"Аз няма да напускам БСП. Би било много лесно и за мен, и за тези в БСП, за чието статукво съм заплаха. Може би би било и по-уютно и успешно за мен. Но моята цел и амбиция е не лесния път, а промяната вътре в БСП. Пътят е труден, но си заслужава. И със сигурност ще имам нужда от вашата подкрепа", пише Кадиев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика