Кандидатът за правосъден министър: Хаджигенов ако иска да ражда и да кърми (ВИДЕО)

9479
Кандидатът за правосъден министър: Хаджигенов ако иска да ражда и да кърми (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

След номинирането на Иво Атанасов за правосъден министър в проектоправителството на "Има такъв народ", много споделяно в социалните мрежи стана едно видео от негово участие в предаването "Пресечна точка" на ТВ Видин от средата на февруари, предава 24 часа.

"Всеки казва: Аз съм алтернатива. Хайде да ги разгледаме тези, които казват: Аз съм алтернатива", казва в интервюто Атанасов, представен като адвокат и председател на арбитражно-контролната комисия на "Има такъв народ". Говорейки за Цветан Цветанов той подчертава, че "Цветанов и Бойко Борисов създадоха чудовището ГЕРБ". За движението на Мая Манолова характеристиката е "не са и те алтернативата за промяна на системата, за някаква промяна в държавата, превръщането й в демократична правова едропейска държава".

ИТН предлагат за правосъден министър Иво Атанасов? (ВИДЕО)

Партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ предлага Иво Георгиев Атанасов за министър на правосъдието, съобщават източниц...

"Адвокат Хаджигенов, когато ние протестирахме срещу Истанбулската конвенция, той обикаляше всички студиа и я защитаваше. Аз не искам да съществува тази извратеност в българския бит и морал. Срещу Истанбулската конвенция съм краен. Хаджигенов ако иска да ражда или да кърми, аз не искам. Има си майки за тази работа“, обяснява Иво Атанасов.

"Татяна Дончева се изказа категорично срещу референдума. За мен това е достатъчно. Движение "България на гражданите" е на Меглена Кунева, знаем нейния ход със закриването на реакторите на АЕЦ Козлодуй". За Мая Манолова Атанасов казва, че „предлага Пеевски и се усмихва, после отива при ГЕРБ и се моли да стане омбудсман, сега изведнъж казва: не, аз не съм такава, аз съм за промяната“. "Това са хора, които са държали Бойко за шлифера, усмихвали са се до него на трибуната. Не са те алтернативата".

За Христо Иванов Иво Атанасов казва, че е юрист, който не е влизал в съдебна зала и е получавал финансиране от български и международни НПО, бил е и министър в правителството на ГЕРБ. За ген. Атанас Атанасов казва - "това е все едно Костов да излезе от нафталина и да каже "Аз съм алтернативата". "Тези хора са се докоснали до властта, властта ги блазни и те не са алтернативата на това управление", обобщава Атанасов. На въпрос "С кого тогава в следващия парламент?" отговаря: "С партиите от статуквато - ГЕРБ, БСП, ДПС - по никакъв начин. С Христо Иванов и "Изправи се" все пак може да седнем на масите на преговорите, но няма да отстъпим никога от 3 условия: електронното гласуване, субсидията от 1 лев и мажоритарни избори". БСП нали претендират, че са опозиция, бяха ли в управлението, предишно?", пита той. Атанасов е категоричен, че съдебната реформа минава през смяна на главния прокурор Иван Гешев.

Хаджигенов иронизира за Момчил Иванов: По-скоро доколкото разбрах е оттеглен, че е нахапан основателно от медиите

Хаджигенов не знае дали е жест отказа на кандидата на ИТН за правосъден министър "Да е било жест - не сме разбрали, че е жест". Това з...

Самият Николай Хаджигенов е постнал видеото с интервюто с Иво Атанасов във фейсбук с коментар: "Човешко раждане и човешко мляко в Истанбулската конвенция? След 38 минута.... Е, нЕма такъв @@! Отгледан с нечовешко мляко и видимо роден по нечовешки начин? Абе, как не се намери дори един пиииийп да е разлистил поне, пуста конвенция".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

БСП на пленум изчиства листите за евроизборите

"Скалъпена история": Асен Василев обясни познава ли се с баща и син Димитрови

"Реванш, наказание и ненужна демонстрация": Росен Желязков за отстраняването му от шефското място в парламента

Шефът на НЗОК ще съди Лена Бориславова за клевета

Радан Кънев: В Брюксел не се чува нищо от скандалите у нас

Д-р Петър Москов: През последните две години маските паднаха, обществото ни няма посока

Кабинетът освободи Вяра Тодева и още 5 областни управители за сметка на кадри на ГЕРБ (СНИМКИ)

Киселова за избора на следващия председател на НС: Той е потенциален кандидат за премиер

"Левицата" с нов залп срещу Корнелия Нинова - отново е замесена Ваня Григорова

НС ще има поне още едно заседание, за да забранят депутатите рекламата на хазарт

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика