"Капитал" си измислили реплика на Бареков за Космоса

21953
"Капитал" си измислили реплика на Бареков за Космоса

Вчерашното изявление на Николай Бареков за космическото бъдеще на България е измислица на в. „Капитал”. Това стана ясно от публикация в реномираното издание, което е част от Икономедиа и е собственост на Иво Прокопиев.

В свое официално опровержение от „България без цензура” казват, че мейлът, който е използван за съобщението, е фалшив – bulgariabezcenzurapresscenter@gmail.com. Всички официални съобщения свързани с Николай Бареков, ПП "България без цензура" и нейните представители се изпращат от имейл с адрес bezcenzura@barekov.com.Информацията в това съобщение е плод на нечия не особено креативна фантазия и няма никакъв допир с истината, казват от партията на Бареков. Очевидно това е незрял опит за всяване на смут, зад който стоят самозванци, които се опитват да навредят на авторитета на "България без цензура".

Иди ми, дойди ми - Даниел Георгиев си остава в ГЕРБ, но благодари и на ББЦ

От месеци насам срещу мен тече медийна атака – за напускането ми на ГЕРБ. Това каза депутатът Дание Георгиев. Вчера, 20 май, той...

От „Капитал” обясняват, че са искали да видят реакцията на медиите и дали ще се хванат на въдицата. Заключението, което публикува електронното издание е, че всяка чудовищна глупост се публикува. И посочват – Музей на авиацията и космонавтиката няма.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика