Максим Бехар: Скандалът "Сидеров" е като един латиноамерикански сериал

39292
Максим Бехар: Скандалът "Сидеров" е като един латиноамерикански сериал
Снимка: ПИК

Нормално е такъв голям скандал като този със Сидеров, въпреки, че той е само една брънка от всички скандали свързани с него, да влияе положително на неговия имидж, колкото и странно да звучи. Същевременно е ясно, че този скандал е продуциран и е леко като един латиноамерикански сериал", заяви в студиото на БНТ PR-експертът Максим Бехар.

„Само избирателите могат да преценят по какъв начин този скандал влияе на Сидеров. Сидеров има две различни политически версии - равенство на българските граждани и техен превез над малцинствата, но сега излезе така, че той и българите принизява, ако не са съгласни с него", допълни от своя страна антропологът Харалан Александров.

„Партията има повече изяви отколкото всички някога са се надявали, ако не беше скандалът, кой щеше да им отрази митинга? Всички им се връзват - медии, обикновени хора, политици", каза още Бехар.

„Обществото ни се храни от скандали. Нашият подход към справянето със сложния живот, който ни се налага да живеем, е чрез скандала. Насилието стана норма, въпросът е кой повече арогантен", добави Александров.

 

 

Щом Волен Сидеров се доближи до самолет, винаги има проблем

Останала съм с впечатлението, че Волен Сидеров когато се доближи до самолет винаги има проблем. Най-малкото не разбирам как се случват ...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика