Миков: Когато Борисов управлява, профилът на България става доста грозноват

455
Миков: Когато Борисов управлява, профилът на България става доста грозноват
Снимка: БГНЕС

„Първо, трябва да има политика. Аз се опитах в неделния инструктаж в НДК да извадя политическите послания. Освен посланието внимавайте с корупцията, нищо друго не можах да извадя“. Това заяви лидерът на БСП Михаил Миков на пресконференция в централата на партията.

„Така че, когато говорим за политическа класа, нека да правим политика. Нека на основата на политиците бъде политиката. Не смятам, че някой се е родил и, че в такава класа е попаднал. Всеки се доказва с делата си и хората са тези, които оценяват какво прави един политик за страната и какво не е успял да направи“, казаМиков, цитиран от БГНЕС..

Михаил Миков: МВР категорично, не може да се справи с охраната на границата

МВР категорично, не може да се справи с охраната на границата, правителството прави всичкo възможно да демотивира служителите. Това каз...

Относно изявлението на Борисов, че той "променя профила на България" въз основа на решенията, които взима, лидерът на БСП каза: „Вижда се, че профилът, когато той (Бойко Борисов – бел.ред.) управлява, става доста грозноват. Затова ние ще се борим България да не се променя в тази посока, по която я тласка дясното правителство на Борисов“.

Социалистът се спря и на очакванията на министър-председателя, че от добива на природен газ и петрол в Черно море страната ни ще получи 6 милиарда долара. „Чувал съм за доста чудеса, които могат да се случат, но не е добре, когато един премиер се държи като магьосник, защото има риск публиката да се изнерви и да започне да го замеря с развалени яйца“, подчерта той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика