Новата първа дама на България не иска контакт с простолюдието във Facebook

53643
Новата първа дама на България не иска контакт с простолюдието във Facebook
Снимка: БГНЕС

"Зад всеки успял мъж стои една силна жена“ - тази добре позната сентенция звучи още по-достоверна, когато говорим за жените, стоящи до президентите.

Да бъдеш първа дама е не само привилегия, но и отговорност. Всички станахме свидетели на особената еуфория и интерес към Мелания Тръмп – съпругата на новоизбрания президент на САЩ. Светът се втренчи в нея и зорко започна да следи изказванията ѝ, а медиите стриктно наблюдаваха всеки един детайл от облеклото, косата и поведението ѝ.

Новата първа дама с коментар за победата на Румен Радев (ВИДЕО)

Новата първа дама на България - Десислава Генчева, публикува във Facebook профила си песента на Manowar "The Crown and The Ring". Това...

Същата съдба сподели и новата първа дама на България – Десислава Генчева. За нея се заговори още преди избирането на Румен Радев за държавен глава. Името ѝ беше замесено в компромат, свързан с факта, че докато Радев в бил ръководещ на ВВС, тя неправомерно е заемала поста на пиар на Военновъздушните сили.

На Генчева започна да се гледа с особен интерес, разбира се, след избирането на Румен Радев за президент. Той представи в нощта на изборите първата дама, която се появи в син костюм и бяла блуза. Медиите побързаха да я изкритикуват не само за избора й на облекло, но и за острите й и хапливи изказвания в социалната мрежа Facebook.

Впечатление направи статусът ѝ във Facebook след сълзите на Цачева по време на дебата с Радев: „Хормонален дисбаланс? Объркана съм!”. По-рано пък Генчева коментира: "Що си мисля, че и досега си имахме президент жена?! Майка на нацията".

Путин поздрави Радев

Владимир Путин поздрави Румен Радев с избирането му за президент на България, предаде прес-службата на Кремъл. „Ръководителят на...

Tя побърза и да сравни съпруга си с "крал" като се похвали в мрежата чрез публикуването на песента на Manowar "The Crown and The Ring", след като Радев беше избран за президент.

Скромният съвет на Actualno.com към първата дама е да внимава с публикациите в мрежата и да бъде по-умерена в изказванията си. Все пак не отива на една първа дама да казва "що" вместо "защо" или да обсъжда хормоналния баланс на друга дама! Явно обаче някой ни е изпреварил с предупрежденията и днес (15.11.16 г.) Генчева реши да промени настройките за сигурност в страница си във Facebook. Тя е ограничила сериозно достъпа до постовете си, като е изключила свободната опция за следване, както и поканите за приятелство, които по принцип могат да се изпращат също свободно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

“Ченгеджийки номер“: Кирил Петков с първи коментар за фалшифицирането на документи

Главчев без заплата като външен министър, от каква сума се отказа

Ваня Григорова обвини Корнелия Нинова в манипулация

Бюлетините на вота за НС и ЕП - с различен цвят: Говори шефът на ЦИК

Симеон Славчев ще води листата на ляво-патриотичната коалиция „БСП за България“ в Разград

Атанас Атанасов: Готови сме да преговаряме отново с ГЕРБ, но без Пеевски на масата

Окончателнa подредба: Нинова води в две листи за НС, Вигенин е водач на листата на БСП за ЕП

ГЕРБ: ПП-ДБ късат мостовете за разговори след изборите

Ваня Григорова: Нинова се опита да счупи БСП

Настимир Ананиев сигурен, че ПП-ДБ няма да паднат на четвърто място на вота

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика