Партията на Бареков прие в редиците си знакови фигури в Девин

36542
Партията на Бареков прие в редиците си знакови фигури в Девин

Валентина Павлова и Диана Чаушева, лидери на серията от митинги срещу закриването на болницата в Девин, вече са част от партията на Николай Бареков „България без цензура”, пише „Отзвук”.

На проведен в понеделник форум в спа-хотел „Девин” е била сформирана областната структура на партията. В нея са влезли стотина души, а председател е станал инж. Петър Филев със заместник д-р Антим Недев – шеф на общинския медицински център, напуснат от лекарите.

Бареков иска оставката на директора на БТА

Лидерът на „България без цензура” Николай Бареков официално поиска оставката на генералния директор на БТА Максим Минчев. ...

При учредяването на структурата не се е минало без скандал – 30-40 души, бивши членове на РЗС, са искали да се влеят в партията на Бареков. Стигнало се е до скандали с останалите желаещи, защото членовете на РЗС, водени от братята Живко и Здравко Чепишеви, редовно са правили контрамитинги срещу кмета на Девин Цветалин Пенков. Поддръжниците на Чепишеви твърдят, че градоначалникът е причината да не се отваря болницата в Девин, а противниците им, сред които Павлова и Чаушева, защитават кмета. Двете активистки признават, че са решили спонтанно да влязат в редиците на „България без цензура”, защото Бареков и заместника му Ангел Славчев са ги подкрепяли в митингите за болницата в Девин.

При учредяването на партийната структура кметът Пенков е пратил поздравително съобщение, а Бареков му е подарил стратегия за развитие на туризма в Девинския регион, „изготвена от платени експерти”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика