Полина Карастоянова: Атаката срещу мен е плод на десктруктивна политика

4699
Полина Карастоянова: Атаката срещу мен е плод на десктруктивна политика

"Гласуването за оставането ми в парламентарната група на Патриотичния фронт вече се състоя чрез подкрепата, която получих от останалите политически сили в него и която бе разпространена в официална позиция". Това заяви в кулоарите на парламента нарочената за изгонване от депутатската група на патриотите Полина Карастоянова.

Вчера лидерът на НФСБ и всички депутати от тази партия обвиниха Карастоянова в лобизъм за монополистите във винопроизводството и удря дребните производители.

Каракачанов защити "ракиената предателка" Карастоянова

Групата на ВМРО няма да подкрепи предложението за изключване на народния представител Полина Карастоянова от ПГ на ПФ. Това съобщи лиде...

Депутатката благодари на лидера на ВМРО, на останалите депутати от ПФ и на медийната комисия за подкрепата.

Без да назовава името на Валери Симеонов, тя заяви, че атаката срещу тях е плод на деструктивна политика и на намаляване на подкрепата, проличало на местните избори, които хората от НФСБ се опитват да компенсират с тези действия.

Тя продължи да твърди, че искането на Симеонов да бъде отстранена от парламентарната група на патриотите е "емоционална изява, която може да бъде преосмислена".

Карастоянова отрече да е обвързана в настоящия момент с отношения с асоциации на винопроизводители, но подмина уточнението дали е имала такива в миналото.

ПФ изключва Полина Карастоянова, лобирала срещу ракията

Партията на Валери Симеонов сваля политическото си доверие от председателя на Комисията по култура Полина Карастоянова, защото не само ...

Карастоянова подчерта, че срещу една дама вчера са се изправили петима мъже и сравни себе си с бялата дама във "великата игра - шаха", която е много важна на дъската.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика