Преустройството на военното НДК може да започне

10657
Преустройството на военното НДК може да започне
Снимка: БГНЕС

Главният архитект на Столична община Петър Диков е издал заповед на 20 март (петък) за одобрение на проекта по преустройство на сградата на бул. „Ген. Скобелев“ № 23 в София (т.нар. Военно НДК).

Строителните и монтажни работи по преустройството на сградата за нуждите на Софийския районен съд и на Софийската районна прокуратура могат да започнат след изтичане на 14-дневния срок за обжалване по реда на л. 149,ал. 1 и ал. 3 от Закона за устройство на територията.

Военното НДК ще "глътне" още 10 млн. лв.

Министерският съвет е отпуснал 10 млн. лв. за ремонт на Военното НДК. След получаване на разрешение за строеж, ремонтът ще продължи 180...

За цялостното преустройство на сградата, която е собственост на Министерството на правосъдието, бяха отпуснати 10,7 млн. лв. от Министерския съвет на 11 март. След получаване на разрешение за строеж, ремонтът ще продължи 180 дни. Информацията съобщи заместник-министърът на правосъдието Петко Петков.

Ремонтните дейности трябва да се осъществят от строителния Консорциум „РСРП“ - София, който спечели обществената поръчка за проектиране и извършване на строително-монтажните работи на 6 декември 2012 г. Това става ясно от Министерството на правосъдието.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика