Прокуратурата да не се фокусира само срещу Цветан Василев, предупреждава Асен Генов

29295
Прокуратурата да не се фокусира само срещу Цветан Василев, предупреждава Асен Генов
Снимка: БГНЕС

На 14 юни ще отпразнуваме една година, откакто това правителство даде оставка. То я даде преди една година, но след това 365 дни продължава да агонизира. Това каза активистът на „Протестна мрежа” Теодор Михайлов.

В момента г-н Бареков се опитва да използва прокуратурата, за да сплашва активисти на „Протестна мрежа”. Той е подал сигнал за, един вид рекет, срещу г-жа Антоанета Цонева, защото тя казва, че при „България без цензура” има съмнение във финансирането. ББЦ използва  47 хил. наблюдатели за евроизборите – направете сметката по колко им се плаща за подготовка, защото те трябва да знаят какво трябва да правят, какви са правата им. Съмненията за пране на пари в случая трябва да се разследват, твърди блогърът Асен Генов, също част от „Протестна мрежа”.

"Протестна мрежа" си купи акции в КТБ, за да пита КОЙ

Най-известните лица на „Протестна мрежа” – Антоанета Цонева и Асен Генов, си купиха акции в Корпоративна търговска ба...

В сигнала ни срещу г-н Цветан Василев, г-н Делян Пеевски и г-н Николай Бареков има данни, че Пеевски е имал достъп до класифицирана информация, без да може да получава такава. Има данни и за имоти в офшорни зони, данни за спрени сигнали и разследвания и това всичко трябва да се види от държавата, каза Генов.

Според мен е притеснително, че сега се „подходжа преференциално” само срещу един от трима – срещу Цветан Василев, посочи Асен Генов. Надявам се, че държавното мнение ще подходи и разследва всичко и около Пеевски, и около Бареков.

Припомняме, че вчера, 11 юни, част от ръководството на Корпоративна търговска банка се яви на разпит заради подадения сигнал от "Протестна мрежа" срещу Цветан Василев. Той самият не е бил при разследващите, защото е пътувал в чужбина.

Аз съм на мнение, че точно заради „войната” между Пеевски и Василев правителството пада, каза Михайлов. Имам проблем с това как се управлява, а не кой управлява – не може банкерите да се правят на политиците, добави той.

Надпис "ВЪН, СЛУГИ НА ГАЗПРОМ!" на оградата пред НС, задържаха двама от Протестна мрежа

"ВЪН, СЛУГИ НА ГАЗПРОМ! ДАНС NO MORE 14 ЮНИ". Този надпис се появи на черната ограда пред Парламента. Двама от Протестна мрежа са задъ...

Нямам никакви проблеми да се сменят правителства, докато се научат как да управляват. Италия 68 години е република, 60 правителства има. Белгия седя две години без правителство. Така че това е – когато някой не се справя, трябва да бъде сменян, завърши Генов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика