"Протестна мрежа": Хора като Юлий Москов нямат аргументи, затова използват обиди

38303
"Протестна мрежа": Хора като Юлий Москов нямат аргументи, затова използват обиди
Снимка: БГНЕС

Г-н Юлий Москов не за пръв път си позволява кавалификации като „интриганти” към нас. Той и други като него са недоволни, че не могат да контролират определени обществени процеси и затова преминават към такива епитети, заяви Теодор Михайлов от „Протестна мрежа” в коментар относно постоянните нападки към организацията от страна на главния редактор на „7 дни спорт”.

Според колежката на Михайлов – Мария Кавлакова, „Протестна мрежа” се отличава в заради призива си за морал. Искането за морла не може да бъде контролирано – ние не сме политическа партия, а общност, в която всеки член е идентифициран и всеки може да се запознае с нас, с вижданията ни, с целите ни, казаха Кавлакова и Михайлов. Как ни намерихте вие – по телефона, нали, попита Кавлакова водещата на „Лице в лице” Цветанка Ризова.

Антоанета Цонева не пада по гръб: Блъсков само с илюминатите не ме свърза

Възгледът на г-н Блъсков, че „Протестна мрежа” е спонсорирана от някого заради нещо го знам отдавна. Искам обаче и да припо...

Има много модерни методи хората да се събират – и онлайн, и офлайн, продължи Кавлакова. Аз самата станах член на „Протестна мрежа”, след като писах на мейла на сайта на организацията и споделих своите виждания за бъдещето на България.

Никога не сме твърдяли, че сме целият протест срещу правителството на Пламен Орешарски, но сме част от него, събрахме се по времето на протеста срещу Орешарски, заяви Михайлов.

На въпрос как се финансира „Протестна мрежа”, Мария Кавлакова даде пример – как се финансира изпращането на един имейл? Сяда човек, пише го и го праща по интернет – от вкъщи, където си плащаме сами услугата. Ето така се финансираме, обясни тя. И заяви, че „Протестна мрежа” е осъзнала силата на словото и че тя няма спирачки.

Нас силните на деня никога няма да ни харесват, защото ние не искаме да сме граждани веднъж на четири години, когато трябва да пуснем бюлетина, сигурен е Теодор Михайлов. Нашата цел е управляващи, прокуратура, съд да си вършат работата, за да престанем да сме най-бедната държава в ЕС, защото този модел, в който живеем, ще рухне всеки момент, завърши Михайлов.

Юлий Москов: Имаше заплахи от два клуба преди нападението срещу Владо Зарков

Човекът, който ме нападна, беше със зимно яке и с шапка, нахлупена до очите и то при положение, че беш топло. Това заяви нападнатият пр...

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика