Р. Петков: БСП обрича кандидатите си за кметовете на изборна самота

5473
Р. Петков: БСП обрича кандидатите си за кметовете на изборна самота
Снимка: АБВ

Ръководството на БСП обрича кандидатите си за кметовете на изборна самота. Това е много голяма грешка - тази надменност и неадекватност. Не може до онзи ден да си бил вносител на плоския данък и днес да си срещу него, защото си в опозицията.

Това каза заместник-председателят на АБВ Румен Петков в предаването „Тази сутрин” по БТВ.

Петков сезира прокуратурата - Ченалова била замесена в случай с кражба на фирма

Зам.-председателят на АБВ Румен Петков съобщи на пресконференция в Плевен за случай на открадната фирма на български гражданин. Скандал...

„Не може до онзи ден да си съсипал „Белене”, да си съсипал „Южен поток” и днес да си първият сторонник на изграждането им. Не може до онзи ден да си бил носителя на идеята за налагане на санкции срещу Русия и днес да казваш, че санкциите трябва да бъдат отменени. Хората тези неща ги виждат, хората са чувствителни и тази непоследователност възмущава”, допълни Петков.

„Ще си позволя да не приема вашия анонс – „Пътят на АБВ към БСП”, това не може да бъде еднопосочно движение”, добави Румен Петков.

Той уточни, че не вижда повод да се кандидатира отново за кмет. „АБВ ще има своите кандидати за кметове. Следващата седмица започваме анализите област по област”, допълни той.

Относно кмета на Хасково Георги Иванов и обвиненията към него, Петров коментира: „Ако има случаи, в които близки и негови роднини са се ползвали или са участвали в реализация на обществени поръчки, без съмнение има конфликт на интереси”. „Да се говори на едро и да се раздават оценки не мисля, че от това ще спечели обществото”, посочи той.

Трима са кандидатите за лидер на АБВ

Имаме три номинации за председател на АБВ. Георги Първанов, Стелиян Стефанов от Русе и Трендафил Величков, областен управител на Пазард...

„През последните дни слушам едно тотално отрицание към всички кметове, че всеки кмет си имал по няколко строителни фирми. Това е дълбоко невярно и да обиждаме всички кметове по този нелеп начин е крайно незаслужено, непочтено и невярно, защото голяма част от тях са честни и достойни хора, които работят в полза на обществото. Бил съм кмет и си давам сметка какво е натоварването”, допълни още той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика