Шеф на ДПС: В правителството има фашистка партия!

8225
Шеф на ДПС: В правителството има фашистка партия!
Снимка: БГНЕС

"Болно ми е, че се изправяме пред Европа с правителство, в което членува една открито фашистка партия. Наречена фашистка не от нас, не от ДПС, а от Парламентарната асамблея на Съвета на Европа. Става дума за Патриотичния фронт". Това заяви заместник- председателят на ДПС Рушен Риза пред 2000 души на възпоменателен мининг-събор по повод началото на репресиите и насилствената смяна на имената през 1994 година в село Караманци, община Минерални бани, информира "24 часа".

"Докато това правителство е в коалиция с фашистите от ПФ, с реформаторите и с членуващите при тях отстъпници от ДПС, нищо добро не очаква България и малцинствата", добави Риза. Той нарече демокрацията у нас 25 години след идването й "подборна".

ДПС организира събор на родолюбието

Първи събор на родолюбието ще проведе ДПС в златаришкото Горско Ново село. Събитието се организира на 10 май, неделя, и ще започне в ...

Когато ДПС не било в управлението, единствената реформа била да бъдат уволнявани кадрите му. Промените в момента се правели на парче и целели да прикрият тоталната чистка на хора от движението, добави Риза. "У нас има криза на толерантността и търпимост към малцинствата", каза евродепутатът Неджми Али.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика