X
 
 

Слави към партиите: Няма да спра, бе! Няма да спра!

26193 11
photo of Слави към партиите: Няма да спра, бе! Няма да спра!
Снимка: БГНЕС
"И настана голямата забава – Корнелия Нинова обяви, че БСП нямат пари да върнат надвзетата партийна субсидия от 4 299 690 лв.

Нинова обясни, че от началото на годината БСП е похарчила 2 млн. лв. за еврокампанията, 1,5 млн. лв. за старта на партийната телевизия и още 1,5 млн.лв. за „издръжка на структурите“. Бах тая кампания, бах тая телевизия, бах тая издръжка". Така Слави Трифонов коментира в своята Facebook страница новината, че БСП няма да връща засега надвзетата партийна субсидия. Припомняме, че Нинова заяви по-рано в кулоарите на парламента, че надвзетата сума ще бъде възстановена в бюджета от следващата субсидия. 

"Да приемем, че БСП наистина са изхарчили 5 млн. лв. до юни. И така, задача за първи клас – Нинова може да ползва услугите на сина си, който, по думите ѝ, е един от най-добрите математици в света:

Слави Трифонов: Имам добра и лоша новина

"Днес имам една добра и една лоша новина. Ще започна с лошата. Вчера, в дългия ми материал по повод виенето на умряло на партиите и те...

БСП започва годината с 6 462 000 лв. налични средства (според отчета пред Сметната палата). До днес харчи 5 млн. лв. Значи остават непокътнати 1 462 000 лв. И какво още пропуска Корнелия Нинова? През март-април БСП вече е получила и първия си транш от партийната субсидия за 2019 г., който е в размер на 3 010 786 лв. Прибавяме тези пари към онези 1 462 000 лв. и се получава налична сума към днешна дата – 4 472 786 лв.

А 4 472 786 лв. са предостатъчни на БСП, за да възстанови надвзетите 4 299 690 лв. Даже ще останат и едни 173 000 лв. за скара на Бузлуджа", пресмята Слави.

"Освен това тези дни БСП ще получи и втори транш от партийната си субсидия – 2,5 млн. лв. Освен това до юни партията е получавала дарения и членски внос. Тия пари къде са?

Слави: Говорителите на партиите ще вият на умряло за партийната субсидия

"Започва още една седмица, в която говорителите на партиите ще вият на умряло за партийната субсидия от 1 лев". Това пише в своята Face...

С унизителното си изказване, че нямат пари, Корнелия Нинова ми напомня за оная клета активистка на БСП от зората на демокрацията, която носеше цветя и питаше: „Кой ще ни даде парииии? Кой ще ни издържа?“

Не само БСП се прави на ударена и предпочита разсрочено и дълго във времето плащане, другите партии също се ослушват. Днес към 16:00 ч. няма нови доброволно възстановени суми.

Всички тия ослушващи се партии пък ми напомнят за друго. Напомнят ми за онази безработна ромка, която беше получила от социалните вълшебна дебитна карта и в продължение на месеци всеки ден теглеше по 400 лв. от банкомата.

Ей като тая ромка са ни партиите – като харчат незаконните пари – кеф, като трябва да ги връщат – зор", пише Слави Трифонов, като допълва: "И още нещо, специално към партиите, представляващи уродливата система: Ей, партиите, няма да спра, бе! Няма да спра!"

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 4 от 5. Гласували общо: 12 потребители
 • 123 6 123 преди 3 месеца Профил на трол?
  Ако Трифонов е решил да става политик, а то неговите деиствия това показват той жестоко ще се опари и не дай боже да бъде свършен окончателно и като обществено значима личност.Досега той водеше едно шоу, което в общи линии имаше някакъв рейтинг.Беше се по изчерпило от към съдържание ,но въпреки това се харесваше на по ниско интелектуалната аудитдрия.Но навлизайки в тази мръсна действителност наре виж още ›› чена политика върху него ще се излеят тонове мръсотия.А суверена не прощава на тези които са го излъгали.Освем това ще се изправи срещу онази правосъдна система за която всички казват , че е подвластна на парите.А където има много пари темида си затваря очите за истината.Не е с превръзка на очите а е с широко затворени очи
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  Водеше шоу, защото НЯКОЙ плащаше да седи ма екран, макар, че додея на всички мислещи хора. Славуца ще свърши по-безславно и от Дудука!
  : 3 !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  Щом първият срещнат чалга-месия успява да ви убеди, че ще ви "оправи"...дълго ще теглите... Такъв народ си заслужава да го лъжат, да търка билетчета, да си слуша чалгийката, да хвърля кинти през балкона, да вярва на врачки и тв пророци... Заслужил си го е...
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  Ти си мъничко човече с голяма завист
  : 1 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  Дръж се, Трифонов! Само газ за крадливите партийни върхушки!
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  газ, газ, пръц, пръъъъц....
  : 2 !
 • ИМПЕРИАЛИСТ 3 ИМПЕРИАЛИСТ преди 3 месеца Профил на трол?
  На тоя шут шизофренията му се изостри...пък аз си мислех, че е от климактериума.
 • коцето 2 коцето преди 3 месеца Профил на трол?
  Слави целият народ е с теб
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  Слави поискай закриване на политическите партии!!!!
  : 11 !
 • koceto 1 koceto преди 3 месеца Профил на трол?
  Слави целият народ е с теб
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  С поздрав от Карлуково!
  : 8 !
Последно в Актуално