X
 
 

Според Атанас Атанасов скандалът с терасите ще окаже влияние върху изборите

1074 5
Според Атанас Атанасов скандалът с терасите ще окаже влияние върху изборите
Не може скандалът с терасите да не се окаже влияние върху изборите. При нас има диктатура, но на алчната посредственост. Това каза лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов в интервю за bTV. 

"Очевидно става въпрос за пране на пари от тези, които купуват. Те плащат под масата, защото не искат да доказват произхода на средствата си. С подаване на оставки ли се свършва всичко? В България корупцията прави силата", подчерта той.

Атанас Атанасов: Управленията на Борисов са скрита коалиция с ДПС (ВИДЕО)

Преформатирането на изборния кодекс от Народното събрание изкара представители на демократичната общност на протест пред парламента. "Д...

"Наближат ли избори се усеща в риториката на Борисов, който вади историята за дядо му, който бил убит от комунистите", отбеляза ген. Атанасов. Той допълни, че се усеща страх у лидера на ГЕРБ.

Относно атентатите в Шри Ланка Атанасова коментира: "Допреди няколко години в Шри Ланка се водеше гражданска война, която взе над 60 000 жертви. Въпросът е кой е организатор на атентатите и какви са мотивите. Явно проблемът е вътрешнодържавен. Това е знаково нападение. Религиозните сблъсъци са традиция."

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Допълнение 3 Допълнение преди 9 месеца Профил на трол?
  Според Атанас Атанасов скандалът с терасите, а не разбойническата приватизация преди 20 години, която ни постави на последно място в ЕС по доход на глава от населението ще окаже влияние върху изборите
 • Хаяско жалостиво проплака... 2 Хаяско жалостиво проплака... преди 9 месеца Профил на трол?
  Гном изправи се и изцвили и отрони със сетни сили...ИСКАМ И АЗ тераска или балконче....а ма не ми дават!!!!
 • знаещ как от Разград си уреждаш жилища и имоти в София 2.1 знаещ как от Разград си уреждаш жилища и имоти в София преди 9 месеца Профил на трол?
  Альоууу....Цацаратуратааа....проверете апартаменчетата на тоя ГНОМ...изненадата ще е гОООляма...!
  : 0 !
 • знаещ как от Разград си уреждаш жилища и имоти в София 2.2 знаещ как от Разград си уреждаш жилища и имоти в София преди 9 месеца Профил на трол?
  Альоууу....Цацаратуратааа....проверете апартаменчетата на тоя ГНОМ...изненадата ще е гОООляма...!
  : 0 !
 • Октомври 1 Октомври преди 9 месеца Профил на трол?
  Очите му присвяткат на това нещо от снимката. АБСОЛЮТЕН ПОЛИТИЧЕСКИ Б*КЛУК НЕ ПО РАЗЛИЧЕН И ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ОПОЗИЦИЯ. ТОВА СА БЕ КЛИКАТА**89 С КОЯТО НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ Я НАТИКАМЕ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ КЪДЕТО ТРЯБВА. КЛИКАТА ОБАЧЕ НИ Е НАТИКАЛА В БУНИЩЕТО И ПРОДЪЛЖАВА. И ЗА ТОВА ПРОСТО НЕ ГЛАСУВАЙ. БОЙКОТ.