Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тома Биков: "Продължаваме промяната" вече са по-малка формация от "Демократична България"

28 май 2024, 12:29 часа • 2276 прочитания

"Продължаваме промяната" вече са по-малка формация от "Демократична България". Това написа във Facebook депутатът от ГЕРБ в 49-ото Народно събрание Тома Биков.

Той коментира и предизборните билборди на коалицията ПП-ДБ с надпис "Какъв искате да бъде вашият премиер" и със снимка на Николай Денков, поставена до снимките на Бойко Борисов и Делян Пеевски, които според Централната избирателна комисия нарушават Изборния кодекс.

"Няма как да имаш премиер на базата на своите 4 процента. Защото ако ПП се бяха явили сами на тези избори щяха да се борят за 4-те процента, а ДБ щеше да вземе резултата, който ще вземе цялата коалиция", пише Биков. Още: Борисов към Денков: Сложи си на билборда Киро и Асен

"Затова, когато Кирил Петков обявява с кого няма да преговаря, можем да привключим канала. Това няма никакво значение. В момента, единственото, което правят ПП е да отблъскват от коалицията избиратели на ДБ. И съм убеден, че това в ДБ го знаят. Въпрос на време е и да го артикулират", категоричен е той.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес