X
 
 

Томислав Дончев разпореди проверка на проекта за Ларгото

1604 0
Томислав Дончев разпореди проверка на проекта за Ларгото
Снимка: БГНЕС
Вицепремиерът Томислав Дончев нареди проверка на проекта за Ларгото.

„Проверка на място, на всички разходи и документация, за да видим дали в него има нередности”, каза той, цитиран от bTV.

По аферата "Ало, Банов съм": Има дело и на първа инстанция съдът не дава неустойка

Злободневната тема относно ремонта на т.нар. Ларго и спестяването на 700 000 лева неустойка за изпълнителя ДЗЗД "Антична Сердика" от се...

Дончев подчерта, че „не работи лековато” и не може да се довери само на твърденията, които Елена Йончева от БСП изнесе. Той увери, че отговорните институции ще си свършат работата.

„В тази система, където има много пари, които трябва да се изразходват в полза на обществото, винаги е имало опити за натиск. Въпрос на мъжкарско поведение е да не им се поддаваш. Много не ми се иска парламентът да участва в тези форми на натиск“, подчерта вицепремиерът.

Дончев поясни още, че Боил Банов е показал документи с подпис на министъра тогава, искова молба до съда да бъдат търсени въпросните пари като неустойка от фирмата.

„Това изключва всякаква хипотеза някой да е бил корумпиран. Щом гониш някой в съда и търсиш да си прибереш неустойката, как може образно да си в завера с него“, заяви Дончев.

Рашидов за аферата "Ало, Банов съм": Реагирал съм за Ларгото

Аз съм подписал заповед да отиде на съд тази неустойка за неспазен срок. Втора инстанция чакаме да се изкаже, значи съм реагирал. За вс...

Actualno.com

Етикети: