Трифонов за референдума: Ще направя концерт и каквото друго трябва

5915
Трифонов за референдума: Ще направя концерт и каквото друго трябва
Снимка: БГНЕС

Ако е необходимо концерт, ако е необходимо каквото трябва. Така водещият на "Шоуто на Слави" Слави Трифонов отговори на въпрос нa Actualno.com за това какво ще предприемат той и екипът му, ако новият парламент не обърне внимание на резултатите от референдума.

Припомняме, че за да бъдат приети за задължителни резултатите от референдума, трябва да има поне 3 500 585 действителни бюлетини. Засега не достигат 11 505 гласа. Предстои ВАС да се произнесе по казуса.

Не се продават билети за "Шоуто на Слави"

Билетите за „Шоуто на Слави“, които се продават в билетния център на НДК, са спрени. Тази информация се появи във в. &bdquo...

В понеделник (27 март) Трифонов постави ултиматум към новоизбраните депутати. Той даде две седмици на парламента, за да започне приемане на резултатите от референдума.

"Имам право като гражданин да поставям условия на политиците, които са наши служители. Този мач е изигран много пъти. Не мисля, че една личност е в състояние да промени нещата в положителна степен. Не казвам, че в бъдеще изцяло бих отказал участие в някакъв политически план", допълни той.

На въпрос каква самооценка има той като човек, който преди години беше "приятел" с Бойко Борисов, защити Ахмед Доган, номинира Меглена Кунева като президент, а сега направи подписка за референдум, Трифонов отговори: "Точно пред вас няма да си правя самооценка".

"Издигнахме Меглена Кунева като алтернатива на това, което представляваха предложенията на останалите политически партии като гражданин. Гледам си грешките, опитвам се да не ги допускам отново", каза той.

Слави Трифонов към bTV: Това е цензура

Водещият на "Шоуто на Слави" Слави Трифонов обвини ръководството на bTV в "цензура" заради решението да свалят предаването в понеделник...

По време на кампанията не е имало вмешателство в работата на сценаристите и никога не е имало, каза Трифонов.

На въпрос дали има политически амбиции, Слави Трифонов отговори: "Не съм заемал или казвал, че ще реализирам някакъв политически проект, това с референдума е моята гражданска позиция. Това не означава, че бих пренебрегнал изцяло този казус - включване в политически план. Смятам, че камъкът си тежи на мястото. Отдавна присъствам в публичното пространство и има простичък извод, че се занимавам само с неща, които мога да свърша".

Трифонов коментира, че тази вечер ще произведе предаване, "посветено на свободата на словото". "Ако bTV не го излъчат, в договора има такава клауза, че повече не желаят да продължат отношенията си със "Седем осми", каза той.

Попитан от Сашо Диков дали ще изчете отново писмото с ултиматума към новия парламент във въпросното предаване, Трифонов отговори: "Абсолютно". Какво още каза за спряното снощи предаване - вижте тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика