Тъй като самият той е виц, парламентът го обърна на вицове

22670
Тъй като самият той е виц, парламентът го обърна на вицове
Снимка: БГНЕС

След близо 3 часа обсъждане на шест законопроекта по време на днешното заседание на парламента, народните представители решиха да разказват вицове от трибуната на парламента, предаде БГНЕС.

След като разкритикува изпълнението на Националната програма за саниране и нейните критерии, известната с острия си език депутатка от БСП Мая Манолова реши да разкаже виц за ГЕРБ, реформаторите и санирането. "Разясняват Бойко Борисов и Лиляна Павлова санирането в един софийски квартал. Стоят Лиляна Павлова и Бойко Борисов, гражданите слушат на едно от онези събрания, които депутатите редовно организирате между четири блока. Започват обясненията и един гражданин пита: "Извинявайте разбрах всичко, но г-н премиер, не разбрах от кой блок от четирите ще започнете да санирате". Бойко Борисов му казва - нищо не си разбрал, разбира се, че ще започнем от Реформаторския блок".

Отговорът не закъсня - Костадин Марков от Реформаторския блок също реши да иронизира Манолова с виц, насочен към нея. "Ако за всяко Ваше грубо, арогантно и нахално изказване оставяхте по 10 лв. в касичката отзад в деловодството, нямаше да има нужда да теглим заем", каза и той.

Манолова на своя страна взе думата и заяви, че е готова да внася всеки ден по 10 лв., ако с това ще предотврати теглене на дълг. Тя понечи да каже виц и за АБВ, но председателят на парламента Цецка Цачева я скастри, казвайки й, че може да казва по един виц на ден.

Снежана Дукова от ГЕРБ също се опита да се направи на забавна. "Кучетата лаят, керванът си върви, а нашият тича", обърна се тя към Манолова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика