В Бобов дол отказват да говорят за купуването на гласове

63372
В Бобов дол отказват да говорят за купуването на гласове

Никой от ръководството на „Въгледобив Бобов дол” не желае да говори за случая с инструктажа на миньорите. Никога няма да разговаряме с Нова телевизия, е казал управителят на „Въгледобив Бобов дол” Красимир Чаврагански. Никой от миньорите също не желае да говори публично.

След „вътрешно разследване” в мината като изкупителна жертва е нарочен бившият управител на „Въгледобив Бобов дол” Огнян Зарев, който още работи в мината, макар и не на тази длъжност. Той я е заемал в периода 2010 – 2013 година.  

В Ленкница масово не знаят кой беше водачът на евролистата на ДПС

Българи в Ленкница има. Всичко с изборната секция за евроизборите, която стана символ на нечувано единодушие в подкрепа на ДПС, е по за...

Пред камерата на Нова телевизия Зарев отрече да е поръчител. А информаторът на Нова все още е на работа, но само защото се изчаква нещата да утихнат. Източник на Actualno.com казва, че той вече е разкрит, но засега не е уволнен, защото си е взел отпуск по болничен, а законодателството  не позволява връчване на заповед в такъв случай.

Човекът казва, че е имало заплахи срещу него – че ще ме пребият. Казват и, че сте ми платили няколко хиляди лева за сигнала, заявява информаторът пред Нова телевизия. След репортажа с инструктажа ми се обадиха да ми кажат, че ще ми доставят месо и кашкавал за 168 лева.

Г-да журналисти, не стойте в София – елата и вижте какво става в Гълъбово, в брикетната фабрика. 15 дни не ни дават заплата, след като ни агитираха да гласуваме за БСП преди изборите, казват други служители на друго предприятие на Христо Ковачки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика