ВМРО: Емисари на Слави Трифонов и Мая Манолова вербуват бивши представители на ВМРО в СИК

3325
ВМРО: Емисари на Слави Трифонов и Мая Манолова вербуват бивши представители на ВМРО в СИК
Снимка: Ива Иванова /Аctualno.com

За наченки на нов вид политическо насилие над инакомислещите предупредиха от ВМРО. Цветовете на дъгата се превръщат в символ на политическа нетърпимост, който е почти еднакъв с фашистката свастика и червената петолъчка на болшевиките, констатира в интервю по БНТ заместник-председателят на ВМРО доц. Милен Михов, който е водач на листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, НФСБ И ВОЛЯ“ в 4 МИР Велико Търново.

Привърженици на джендър идеологията, активистите на сдруженията на лесбийки, гейове, бисексуални, интерсекусални и т.н., всъщност демонстрират една агресивност, която няма нищо общо с прокламираната от тях толерантност и търпимост, заключи историкът по повод нападките срещу певицата Милена Славова, която войводите защитиха с позиция. Една дама, която се слави със свободомислие и своя свободен дух, тя пееше песните на протестите срещу комунизма, а днес я заклеймяваме за това, че е казала нещо, което мисли, възмути се доц. Михов. Той приветства УЕФА, че е отказала на кмета на Мюнхен да оцвети в цветовете на дъгата стадиона в знак на протест срещу Унгария.

Милен Михов, ВМРО: Решението ни не е емоционално, а продукт на дълго обсъждане

"Решението ни не е емоционално, а продукт на дълго обсъждане със структурите на ВМРО", заяви Милен Михов, зам.-председател на ВМРО и де...

Случаят с Унгария, случаят с Милена Славова, случаят с цветовете на дъгата, показват, че БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ са единствената политическа сила в България, която трайно отстоява тези принципи на една християнска и католическа Унгария, на една християнска и католическа Полша, обобщи заместникът на Каракачанов.

Водачът на листата на патриотите във Велико Търново коментира и изборния процес, като заключи, че това са най-нечестните избори от 31 години насам според процедурата и формулирането на изборните правила. Промените в Избирателния кодекс наистина го превръщат в Наказателен кодекс спрямо някои формации, припомни Милен Михов за поправката „Джамбазки“. Бих запитал така наречените лъжедемократи от ДБ защо промениха толкова ключов принцип във формирането на изборната администрация, като изключиха партии с европредставителство, при условие, че 4 и повече години те се възползваха от това правило да имат хора в ЦИК? Тази поправка беше наречена поправката „Джамбазки“, което ясно показва срещу кого беше насочена, заяви Милен Михов.

По повод лишаването на войводите от техни представители в ЦИК, РИК и СИК, Михов разкри, че представители на протестърските партии в Търновско ухажват наблюдатели на ВМРО от предишния вот на 4 април, за да ги привлекат за членове на СИК вече от тяхно име. Днес хората, които работеха преди два месеца от името на нашите структури, са вербувани по телефона от различни представители на промяната, като партията на Слави Трифонов, мутрите на Мая Манолова, с обещание, че ще бъдат включени в тяхната квота. Елате да вземете хонорара, били поканите. Откъде партийният функционер на една партия има личните данни на хората, които са ни представяли преди два месеца, попита Михов. И адресира въпроса към Бойко Рашков: Аз питам този активен вътрешен министър – дали изнасянето на лични данни от служебните компютри на РИК във Велико Търново не е нарушение или престъпление в полза на една или друга политическа сила.

Гласуването от чужбина има само един проблем – и това е гласуването в Република Турция. Виждаме, че партията на Слави Трифонов, на Христо Иванов и Мутрите на Мая Манолова, подариха на ДПС едни мандати между 10 и 15, освобождавайки ограничението, коментира водачът на листата на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ в 4 МИР Велико Търново. Очевидна е сделката между партиите на промяната и ДПС. Подаръкът, който те направиха с промените в Избирателния кодекс, ще се върне по някакъв начин, прогнозира беше заместник-председателят на ВМРО.

Милен Михов: Нито аз, нито ВМРО имаме нещо общо със сегашните проблеми на Великотърновския университет

По-рано днес във Велико Търново, Милен Михов - народен представител от ВМРО, преподавател по история в катедра „Нова и най-н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Главчев пред близки на отвлечени български моряци: Работим активно да се приберат скоро

БСП ще поиска отлагане на либерализацията с три години (ВИДЕО)

Забраната за реклама на хазарта мина на комисия, но едва ли ще стане факт

Петков: Пеевски и Борисов не притежават тази държава (ВИДЕО)

ПП-ДБ, БСП, "Възраждане" и ИТН свалиха председателя на парламента (ВИДЕО)

Пеевски за обединението срещу Желязков: Видяхте неограничения кеш на коалицията на пудела (ВИДЕО)

Борисов: Честито на новата сглобка, ние се отървахме от ПП (ВИДЕО)

Проблем с кворума в парламента, ГЕРБ и ДПС опитват да спасят Росен Желязков

ИТН: ПП-ДБ провалиха кворума, спасявайки Росен Желязков (ВИДЕО)

Искрен Митев и "Възраждане" в пореден сблъсък: Стигна ли се до бой в парламента?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com