X
 
 

Волен Сидеров: Нашите кандидати не са били политическа номенклатура

1489 0
photo of Волен Сидеров: Нашите кандидати не са били политическа номенклатура
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински
Партия „Атака“ регистрира в ЦИК листата си за изборите за членове на Европейския парламент, предаде репортер на Actualno.com.

"Нашите кандидати не са били политическа номенклатура. От 1 до 21 април в "Политическа академия Атака" се изявиха 50 човека, зрителите класираха 17.

Това беше един експеримент, който проработи, направен с малко средства. Много съм удовлетворен, че успяхме да отсеем тези млади хора." Това каза Волен Сидеров при регистрацията на листата на партията в ЦИК.

"Водач на листата е Георги Димов, 37-годишен- ерудиран човек, който е много добре ориентиран в идеологията на „Атака“.

До него е Мариета Караджова - юрист, а третият е Христо Спасов, икономист по образование." Така Волен Сидеров представи първите трима от листата на ПП "Атака" за евроизборите.

Волен Сидеров: Нужни са нови хора, а не нови закони

Не знам дали са нужни нови закони, но са необходими нови хора, коментира лидерът на "Атака" Волен Сидеров пред журналисти преди заседан...

„Тези хора не са били досега в политическо ръководство на нито една партия. Не са  депутати или общински съветници. Не са били в управляващия политически елит“, заяви Сидеров.

„В същото време са с образование, убеждение, идеи и ерудиция, което показаха в политическата академия в телевизия „Алфа““, добави той.

"Избирателите ще кажат колко мандата ще спечелим. Това са трудни избори, защото избирателната активност на такива избори е ниска, а и хората са отвратени. Направих крачка встрани, давам път на младите.

Приканвам и другите партии да направят подобно нещо. Ние искаме предоговаряне на документа, с който България получава средства от ЕС. Еврофондовете за България са много ниски, за България идват трохи", допълни Сидеров.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители