X
 
 

ВодопроВОТ

3502 2
ВодопроВОТ
Снимка: Христо Комарницки
Водещ: Здравейте и добре дошли във „Водна криза“ на Лотария „Държава“; шоуто, което тече заедно с живота ви, а печелившите натрупват суха пара. Или остават на сухо. Зависи какво ще им се падне при раздаването. Така е в игрите на късмета. Винаги са пълни с изненади. Днес ще видим кои са късметлиите, на които ще им върви на вода. Напомням ви, в предишното раздаване Нено Димов от София си тръгна с 14 милиона кубика, получи джакпота на цялата отговорност и се поздрави с екскурзия до Националната следствена служба с включен ол инклузив. Да му пожелаем приятно прекарване на заслужената почивка на топло.

Преди да продължи голямото разиграване, искам да ви представя Емил Димитров от Перник: човекът, който още в началото на новата година спечели министерски пост само с един единствен изтъркан талон от играта „Чудните патриоти“ за два лева. Постоянството се отплаща и днес той ще играе за премията „Правителствен имидж“. Емил, каква е тайната на успеха ти?

Участник: И по-рано съм пресмятал и печелил, така че знам - човек винаги трябва да е в играта. Макар че искам да кажа на хората, че не може и вода, и въздух, и парно, и работа.

Водещ: Може, разбира се, макар да не е лесно. При нас всичко може да се падне на всеки. Човек не трябва да спира да мечтае. Ето там е твоето място, за да изгледаш шоуто и после ще ти връчим чек официално.

Дами и господа, и вие можете да пробвате късмета си във „Водна криза“ или пък да се опитате да уцелите числата в играта „Вот на недоверие“. Като следващия ни участник. Това е Корнелия Нинова от Мизия. Корнелия, това първото ти участие ли е?

Участник: Не, играя за четвърти път.

Водещ: Важното е да не се отказваш. Знаеш ли кое число ти е необходимо, за да успееш, нали?

Участник: 121

Водещ: Не губи кураж, че можеш да го улучиш. Дами и господа, дали Корнелия от Мизия ще има успех в играта си ще разберем след рекламите.

Ако останете с нас до края, ще извадим на светло и късметлиите, които си спечелиха крупни суми от язовир „Студена“. Не пропускайте възможността да усетите печалбите и в играта „Златния боклук“. Христо Ковачки от Самоков е поредният милионер в нея. Поздравяваме го!

След кратка пауза ще се видим отново. Останете с Лотария „Държава“, играта, която превръща наши хора в милионери. Кой знае, може успехът да се усмихне и на вас и да се поздравите с течаща вода, въздух и парно едновременно. Човек е толкова голям, колкото са мечтите му.

 

Автор: Драго Симеонов, Прас Прес

Actualno.com

Етикети:

  • 007 2 007 преди 6 дена Профил на трол?
    Карикатурите къртят 👉💣💥
  • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
    Така е, авторът е схванал същността на играта и правдиво отразява печелившите, имам само една съществена бележка относно правописа, написал е "Кой знае, може успехът да се усмихне ...", правилно е да се напише "КОЙ знае, може успехът да се усмихне ...", нали?!
Как да разберете, че имате проблем с алкохола
Как да разберете, че имате проблем с алкохола

Когато сте пили казвате неща, за които после съжалявате? Налага ви се да отменяте срещи, тъй като сте пили предната вечер? Опитвате се да намалите...