X
 
 

Образователно изложение в Русе помага на ученици в професионалния им избор

1465 0
photo of Образователно изложение в Русе помага на ученици в професионалния им избор
Снимка: free-spirit-city.eu
Панорама на средното и професионално образование в Русе се открива на 12 юни от 17 часа на пл. „Свобода“ в алеята пред хотел „Дунав Плаза“, в която ще участват 16 средни училища, профилирани и професионални гимназии.

Премиерно традиционното изложение ще бъде на открито, с щандове, обособени в шатри с възможност за по-мащабно представяне на учебно-образователния процес, извънкласните дейности и цялостния облик на училищата. Ученици и  родители ще се запознаят с възможностите на училището и перспективите за обучение с различни профили, насоки и кариерно развитие. Същите ще имат възможност за среща с бъдещи работодатели, които са институционално ангажирани с дуалното образование или традиционно поддържат връзка с учебните заведения, подготвящи кадри, необходими за конкретна сфера в местната икономика.

Започна Седмото автомобилно изложение в Русе

Пред паркинга на магазин „МЕТРО“ в Русе бе открито Седмото автомобилно изложение, което ще продължи до 9 юни. Кметът на Об...

Панорамата на средното и професионално образование в Русе ще продължи до 14 юни включително, с време за посещения от 11 до 18:30 часа. Ревю на екстравагантна колекция облекла, дело на възпитаници на Професионалната гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“, ще бъде част от програмата при откриването, а през следващите два дни участниците предвиждат още интригуващи презентации и нестандартно представяне на учебни и професионални възможности за бъдещите средношколци.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално