Откраднаха 11 000 лева от магазин в Русе

2922
Откраднаха 11 000 лева от магазин в Русе
Снимка: Thinkstock/ Guliver

На 26 ноември в Първо РУ е подаден сигнал за разбит магазин, от който е открадната метална каса с пари, съобщават от Областната дирекция на МВР. На място изпратените служители на полицията установяват, че става въпрос за магазин за електроматериали, намиращ се в търговски комплекс на ул. Николаевска в Русе.

При извършения оглед е изяснено, че вероятно престъплението е станало за времето от 18:30 часа на 25 ноември до към 08:35 часа на следващия ден. Проникнато е след счупване патрона на входната врата и отключване с подбран или подправен ключ на втората ключалка на магазина, посочва Topnovini.bg.

Разследват кражба на 8300 лв. от автомобил в Равда

Полицията разследва кражба от автомобил на стойност 8 300 лева в несебърското село Равда, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас. ...

Отнетата каса не е била укрепена и по данни на представители на магазина в нея е имало сума от 11 хил. лв. Обектът се е охранявал със СОТ, съобщават още от ОД на МВР.

По време на последвалите незабавни оперативно-издирвателни действия след получаването на сигнала, касата е била открита в междублоково пространство, недалече от магазина, изоставена, разбита и празна. По случая е образувано досъдебно производство, разследва се от Първо РУ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Русе