Fibank е генерален спонсор на Международния джаз фестивал в Банско за 17-а поредна година

3332
Fibank е генерален спонсор на Международния джаз фестивал в Банско за 17-а поредна година
Снимка: Банско джаз фестивал

От 6 до 10 август 2019 г. по традиция Банско ще се превърне в джаз столицата на Югоизточна Европа. По традиция Първа инвестиционна банка осигурява свободен вход за всички на концертите, които ще се проведят на площад „Никола Вапцаров“ в града.

За поредна година почитателите на стойностната музика ще могат да се насладят в Банско на изпълненията на имена от световната сцена. Най-голямото лятно музикално събитие в страната ще уважат Масео Паркър, Рей Джелато, Малина Мой, Джамал Томас бенд, Тони Момрел с Ванеса Хейнс и много други. Сред родните звезди, които ще забавляват гостите на фестивала, са неотразимите Васил Петров и Камелия Тодорова, Лина Никол, Spectrum, Mike Sax&X-Key.

Бразилският перкусионист Клаудио Крон ще проведе уъркшоп с автентични инструменти специално за гостите на Джаз Фест Банско. Участниците ще се впуснат в едно изключително забавно афро-бразилско ритмично приключение, наподобяващо карнавала в Рио де Жанейро.

На 10-и август 2019 г. Fibank организира традиционна стилна вечеря с гурме специалитети за свои дългогодишни клиенти, партньори и приятели, която ще се състои в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Специално за гостите на банката на живо ще се изявят Орлин Горанов и Акага, а шоуто ще продължи на площад „Никола Вапцаров“ с изпълнения на Тони Момрел и Ванеса Хейнс.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com