"Мечтата на Наташа" - представление за възможните невъзможности

40644
"Мечтата на Наташа" - представление за възможните невъзможности

„Мечтата на Наташа” е заглавие на представление, режисьор на което е Ованес Торосян.  В него участват  Милена Ерменкова, София Рухова, Ася Димитрова и Александър Томов. Спектакълът е по текст на руската авторка Ярослава Пулинович, а самото представление е благотворително.

"Мечтата на Наташа" се представя в рамките на благотворителния проект „Театър на добродетелта” – част от платформата НОЩ НА ТЕАТРИТЕ – Европейска нощ на театъра. Средствата от билети се даряват за различни каузи. Миналата година (на 15.11.2014 г.) представлението се игра на Сцена Четвърти етаж в Народния театър. Приходите са дарени на Здравния фонд на Съюза на артистите. Предстоящото представление (на 18.02. 2015г.) в град Пловдив ще е на камерна сцена, събраните средства ще се дарят за ремонт на изгорялата сцена на театърa там.

Спектакълът "Булевард" се завръща с ексклузивно издание

DATE:  4 декември TIME:  19:00 PLACE: RainbowPlaza | Sofia BOULEVARD се завръща! Авангардното представление, въплътяващо в с...

Гледайки спектакъла ще бъдете съучастници и съдии. Декор почти няма. Осветлението е семпло и на място. 

Наташа е името, което носят трима от героите. Те имат различни човешки съдби. Смях, страх, ужас и съжаление са малка част от чувствата, които ще ви обземат. Структурата на представлението прилича на  комикс. Музиката е вик за помощ в прекия смисъл на думата. Между различните откъси звучи морзов SOS.

Актьорите играят като за кино. Именно с тази сдържаност влияят на публиката. Оставят я без дъх. Грабват вниманието й, след което „връщат топката” на зрителя. За миг не би ви минала мисълта, че това на вас не може да се случи.

"Мечтата на Наташа" е представление за възможните невъзможности.

Днес се открива Кукленият театър в Смолян

В Смолян ще бъде открит кукленият театър, съобщи Агенция Фокус. Събитието ще стартира с детския спектакъл „Жълто” на актри...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена