На 10 декември варненци първи ще видят най-мащабния проект на Нешка Робева - “Мистерията Еньовден”

86773
На 10 декември варненци първи ще видят най-мащабния проект на Нешка Робева -  “Мистерията Еньовден”


Този вторник, 10 декември, спектакълът на Нешка Робева – „Мистерията Еньовден“, ще се изиграе за първи път на предпремиера във Варна в „Двореца на културата и спорта“.

„Притеснена съм с наближаващата предпремиера, но съм сигурна, че ще смаем всички с новия ни проект. „Мистерията Еньовден“ е създаден освен със средства и с много желание. Не случайно избрахме Варна за нашата предпремиера, първо мащабите на шоуто са огромни и „Дворецът на културата и спорта“ е сред малкото в България, които може да ни приеме. Второ това е градът на моите лични успехи като спортист и треньор и аз наистина много се вълнувам“, коментира Робева.

Нешка ще повдигне завесата на мистерията и жителите на морската ни столица ще видят, освен всички танцьори от трупата Neshkaart, така и най-добрите ни състезатели по акробатика, художествена и спортна гимнастика, танцьора Метин Енимехмедов, момчетата от брейк денс формация „Екс енерджи крю“, така и главните солисти - Деси Добрева, Валерия Момчилова, Звездомир Керемидчиев от „АХАТ“ и големият Васил Михайлов. Кът тях Нешка успя да събере отново заедно специално за шоуто и момчетата от рап формация „Хората от гетото“. Към фолклорната част ще се включи и Костадин Генчев – кавал.  Началото на събитието е точно в 20:00 часа. Билетите са на цена от 20 до 50 лева и могат да бъдат закупени в мрежата  на Ticketpro и на касите в „Двореца на културата и спорта“.

Спектакълът „Мистерията Еньовден“ е изцяло нов проект на Нешка Робева, вплитащ в себе си народните традиции, сегашното модерно звучене от български фолклор, хард рок музика и улично изкуство. Предпремиерата на шоуто ще се състои на 10 декември 2013 г., гр. Варна,  в „Двореца на културата и спорта“, а премиерата е на 19 декември 2013 г., гр. София, в зала „Арена Армеец“. Началото и на двете представления е точно в 20.00 часа. Цена на билетите от 20 до 50 лева.
Всичко за предстоящия спектакъл можете да следите и на официалната facebook страница - https://www.facebook.com/MisteriataEniovden

По-малко от 1000 билета остават за „Мистерията Еньовден“ на Нешка Робева

Новият спектакъл на Нешка Робева – „Мистерията Еньовден“, който ще се състои на 19 декември, разпродаде софийската за...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена