А1 предлага видеонаблюдение от ново поколение за бизнеса

2865
А1 предлага видеонаблюдение от ново поколение за бизнеса
Снимка: А1.bg

A1 Video Security се осъществява чрез интелигентни IP камери и облачна платформа за сигурно съхранение на записите

Бизнес клиентите на А1 могат да се възползват от най-новата услуга на компанията – А1 Video Security, която предлага видеонаблюдение чрез модерни IP камери и облачна платформа с аналитични функции, като разпознаване на лица и регистрационни номера на автомобили. Цените на услугата стартират от 19,90 лева на месец, като А1 осигурява инсталиране, конфигуриране и техническа поддръжка.

А1 стартира продажба на смарт часовници с отстъпка от минимум 25%

В разгара на активния есенен сезон А1 предлага на своите клиенти смарт часовници на Samsung и Huawei с минимум 25% отстъпка* от настоящ...

Записите от камерите се съхраняват на отдалечен сървър в професионален център за данни на А1, което гарантира защита срещу кражба, манипулиране или изтриване на данните. А1 Video Security предлага и възможност за резервираност на услугата (Disaster Recovery) – всички видео изображения от камерите се предават едновременно към два независими един от друг дейта центъра на А1, на две различни географски локации, което предоставя допълнителна сигурност и качество на услугата.

IP камерите, които се използват за новата услуга на А1, разполагат с интелигентни функции и регистрират възникнали събития по предварително зададени критерии – навлизане в маркирана зона, пресичане на линия, закриване на обектива на камерата или физическо преместване на камерата. При идентифициране на такова събитие, A1 Video Security автоматично и в реално време изпраща съобщение до клиента. Високият клас камери дават допълнителни възможности като броене на хора, разпознаване на пол, възраст и настроение на преминаващите, търсене на автомобили по различни критерии и др.

Клиентите на A1 Video Security имат възможност да наблюдават камерите си и записите от тях по всяко време на денонощието и от всяка точка на света чрез десктоп и мобилно приложение. Те могат да изберат за какъв период от време да се съхраняват данните – 10 или 30 дни. Добавянето на нови камери става лесно и бързо без да се налага закупуването на нови устройства за запис, каквато е обичайната практика у нас.

А1 проектира и изгражда и цялостни системи за видеонаблюдение с професионален мониторинг център, системи за контрол на достъпа и управление на автомобилния трафик.

А1 стартира серия безплатни обучения по компютърна грамотност за възрастни хора в страната

До края на 2019 г. 100 мъже и жени над 55 години в пет населени места ще преминат през специализирания курс, част от програмата „...

A1 Video Security е подходяща за общини, магазини, търговски центрове, производствени предприятия, складове, болнични и медицински центрове, училища, детски градини и още редица обекти. Услугата не само осигурява защита и спокойствие, но намалява до голяма степен разходите за сигурност, като в същото време гарантира прецизност и надеждност.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 г. A1 България отчита приходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия (А1), България (A1), Беларус (А1), Хърватия (A1), Словения (A1), Сърбия (Vip mobile) и Северна Македония (А1). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – третият по големина доставчик на мобилни услуги в света.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

UFC и A1 България продължават правата за излъчване за следващите години

Yettel показва емблематични модели смартфони в „Музея на електронните отпадъци“

Украински военни се оплакват колко по-бавен е интернетът от Starlink и как не могат да се свържат

Министерството на ел. управлението търси помощ как точно да се забранява изкуственият интелект в България

Как ще се налагат забраните за използването на изкуствения интелект в България? (СНИМКИ)

Търсите премиум смартфон с много памет и умни функции? Заложете на извънземните модели от серията Galaxy S24 с 3 години гаранция

Флорида ограничи използването на социални мрежи под 16- годишна възраст

Къде трябва да изхвърля стария си телефон и още важни въпроси за електронните отпадъци

Смартфони, смарт часовници и слушалки с намаления до 25% през март в играта “Петък с Yettel”

Facebook връща една от най-омразните функции

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии